U novootvorenom Paket Shopu na raspolaganju su usluge slanja i dostave pošiljaka za domaći i međunarodni transport, usluge pakovanja, a posjetioci također na jednom mjestu mogu dobiti sve potrebne informacije o cijelom spektru poslova koje EuroExpress brza pošta obavlja.

Kompanija EuroExpress brza pošta otvorila je novu poslovnicu  Paket Shop u Trnu (Laktaši) koji se nalazi na adresi Cara Dušana 64a.

“Razvojni plan kompanije projektom paket shopova omogućava dodatno približavanje korisnicima usluga, kako bi na istom mjestu mogli jednostavno, brzo i pouzdano upakovati i poslati pošiljke. Pored toga, naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sve upite o načinima transporta, posebnim uslugama koje nudimo kao i o mogućnostima za ostvarivanje poslovne saradnje”, istakli su iz EuroExpress brze pošte.

Podsjećamo da je EuroExpress od 2014. godine licencirani zastupnik FedEx-a za tržište BiH, a u novom Paket Shopu se mogu predati pošiljke za više od 220 destinacija u svijetu.

Radno vrijeme Shop-a je od 9.00 do 18.00 sati, od ponedjeljka do petka, a tokom mjeseca aprila radno vrijeme subotom je od 9.00 do 14.00 sati.

EuroExpress brza pošta je lider u kurirskoj djelatnosti na teritoriji Bosne i Hercegovine. Mrežu distributivnih centara čini 11 gradova u BiH sa do sada otvorenih šest paket shop-ova.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here