Matična kompanija Zarubrezhenft a.d. dodjelila je priznanje radnom kolektivu Rafinerija ulja Modiča a.d., za poslovni uspjeh i kvalitet u radu pri dostizanju postavljenih ciljeva. Rafineriji ulja Modiča dodjeljena je titula najuspješnije među kompanijama NESTRO Grupacije koje posluju u BiH.

Tradicija Rafinerije ulja Modriča u proizvodnji kvalitetnih motornih ulja i maziva prepoznata je na domaćem i regionalnom tržištu, a rad kolektiva kompanije omogućio je uspješnu realizaciju krupnih investicionih projekata poput novog Blending centra, unaprijeđenja kvaliteta i uvođenje prepoznatljivih redizajniranih proizvoda, realizaciju kapitalnih ulaganja usmjerenih na povećanje efikasnosti u radu i unaprijeđenje ekologije. Posebna zahvalnost iskazana je na istovremenom dostizanju ključnih operativnih i finansijskih pokazatelja rada kompanije.

Nagradu i pehar Evgeniju Kočnjevu generalnom direktoru Rafinerije ulja Modriča, uručio je Andrej Getinger, zamjenik generalnog direktora za preradu i plasman Zarubrezhenft a.d. i direktor OPTIMA Grupa d.o.o.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here