Dan žena je dan kada se ženama posvećuje posebna pažnja i zato ne porpustite priliku da posjetite BINGO City Center upravo 8. marta u periodu od 12h do 19h. Sve dame – posjetioci centra očekuje poseban užitak uz sepcijalna iznenađenja.

Kutak ljepote je mjesto gdje možete uljepšati svoje ruke, opusti uz stručno osoblje, te zablistati pod četkama profesionalnog šminkera, a sve to potpuno besplatno.

Svoju ljepotu svaka žena je jednom u životu poželjela ovjekovječiti photoshootingom u želji da zablista kao model za modni časopis, a ovog Dana žena, BINGO City Center će upravo to omogućiti svim pripadnicama ljepšeg spola.

Ali u BCC-u neće biti zaboravljeni ni muškarci. Na taj dan svi zainteresovani muškarci moći će da uživaju u partiji stolnog fudbala i ujedno osvoje poklon vaučer kao dar za svoje djevojke, sestre, žene, majke.

Na ovaj praznik kada se slave žene svi posjetioci mogu učiniti i dobro djelo i podržati Udruženje “Snaga žena” kupovinom njihovih proizvoda, a sve u cilju što veće podrške za ove hrabre žene. Ove godine BINGO City Center će Udruženju uručiti i donaciju od 1.000,00 KM.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here