Februar u UniCredit Bank u znaku je stambenih i gotovinskih kredita. Ovisno o vrsti kredita, građani Bosne i Hercegovine mogu odabrati odgovarajući rok otplate po nevjerovatnim uslovima.

Za kupovinu stana ili kuće, opremanje ili renoviranje, te refinanciranje stambenog kredita, UniCredit Bank u okviru akcijske ponude nudi stambene kredite po kamatnoj stopi već od 3,49 posto (EKS za FBiH i DB 3,72 posto, RS 3,92 posto). Maksimalan iznos kredita je 300.000 KM, a maksimalan rok otplate 30 godina.

U slučaju potrebe za gotovinom ili refinanciranjem postojećih zaduženja, u ponudi su i gotovinski krediti, a informaciju o mogućnosti realizacije kredita je moguće dobiti u roku od nekoliko minuta. Gotovinski krediti odobravaju se po kamatnoj stopi već od 4,49 posto (EKS za FBiH i DB 6,66 posto, RS 6,68 posto). Maksimalan iznos kredita je 60.000 KM, a maksimalan rok otplate 10 godina.

Dodatna pogodnost stambenih i gotovinskih kredita u UniCredit Bank je vođenje kreditnog računa bez mjesečnih naknada, kao i mogućnost smanjenja naknade za obradu kredita za korisnike Ekspert ili Optimum modela JES! Paket računa.

Prateći potrebe i interese klijenata, UniCredit Bank kontinuirano usavršava svoje proizvode i procedure kako bi osigurala nevjerojatna rješenja za savremeni način života.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here