U novoj akcijskoj ponudi do 30.04.2017. Sparkasse Bank nudi nenamjenske kredite do 60.000 KM, uz fiksnu kamatnu stopu i rok otplate do deset godina, a isplata sredstava se realizuje u jednom danu!

Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank, kaže da su ovi krediti rješenje za klijente kojima je potreban brz i jednostavan pristup kreditnim sredstvima za različite namjene: „Ovaj proizvod je, kao i u svim našim akcijskim ponudama, proistekao iz detaljne analize aktuelnih zahtjeva i potreba naših klijenata – ustanovili smo da je kod nenamjenskih kredita klijentima ključan kriterij brzina i jednostavnost realizacije kredita, a kako bi mogli brzo odreagovati na neke iznenadne finansijske obaveze ili manjim iznosima zaokružiti već započete projekte“.

Načelno, nenamjenski krediti se mogu koristiti za bilo koju potrebu, u skladu sa klijentovim željama i potrebama.

„Iako je maksimalan iznos nenamjenskih kredita 60.000 KM, što je značajan kreditni iznos koji zahtijeva detaljan pristup u odobravanju kako bismo zaštitili finansijske interese kako naših klijenata tako i banke, pronašli smo način da tu proceduru svedemo na jedan dan i tako odgovorimo na ključnu potrebu naših klijenata. Praktično, ako predaju kompletnu dokumentaciju za kredit u jutarnjim satima, isplata sredstava može uslijediti do kraja istog radnog dana“, zaključuje Karić.

Brzina odobravanja nije jedina prednost ponude nenamjenskih kredita Sparkasse Bank – dužina roka otplate kredita od maksimalnih deset godina otvara prostor korisnicima da prilagode visinu rate svojim finansijskim mogućnostima, odnosno otplaćuju kredit u ratama nižih iznosa. Kamatna stopa je fiksna i snižena je na nominalnih 5,99 posto, odnosno efektivnih  8,47 posto za kredite sa rokom do pet godina.

Svi klijenti koji u akcijskom periodu otvore tekući račun u Sparkasse Bank i usmjere na njega redovna mjesečna primanja, ostvaruju besplatno vođenje tekućeg računa zauvijek.

Posebna dodatna pogodnost uz kredit je i poklon za svakog klijenta –  gratis polica putničkog zdravstvenog osiguranja za cijelu porodicu u trajanju od dvije sedmice.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here