Almir Džurlić iz Sarajeva dobitnik je prve nagrade – mobilnog telefona iphone 6 u nagradnoj igri BBI banke: „Elektronski je isplativo“. Drugu nagradu, smartphone samsung S5 neo dobila je Lejla Miladin, dok je treću nagradu samsung A3 osvojio Anis Maslo.

U nagradnoj igri, koja je počela  1. oktobra i trajala do 31. decembra 2016. godine, učestvovala su fizička lica, korisnici BBI elektronskih usluga (internet i mobilnog bankarstva) koji su u toku jednog mjeseca napravili minimum pet transakcija domaćeg i/ili međunarodnog platnog prometa.

Izvlačenje dobitnika nagrada provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem kompjutera iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Nagradna igra „Elektronski je isplativo“ pokrenuta je s ciljem nagrađivanja povjerenja i lojalnosti korisnika elektronskih usluga. Nagrade dobitnicima uručio je Amel Kovačević, direktor Sektora za poslovanje s fizičkim licima BBI banke.

Prednost elektronskog bankarstva jeste istovremena uštedu i vremena i novca. Finansijske transakcije mogu se obavljati bilo kad i bilo gdje, tokom cijele godine, neovisno o radnom vremenu banke i uz znatno niže naknade.

Nabrojat ćemo samo neke od prednosti eBBI i mBBI u koje su se mogli uvjeriti i dobitnici nagrada. Elektronsko bankarstvo BBI banke omogućava: uvid u sve bankarske proizvode (računi, štednja, finansiranja i kartice), pregled prometa po računima sa grafičkim prikazom, pregled i plaćanje finansijskih obaveza koje dospijevaju, plaćanje u BiH i inozemstvu, bezgotovinska mjenjačnica, kupovina i prodaja deviza po jedinstvenim uslovima, te znatno niži troškovi svih transakcija.

Vijest je dostupna na linku!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here