U prisustvu brojnih građana, klijenata banke, predstavnika institucija i medija, svečano je otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke d.d. Sarajevo u Ljubuškom.

Nakon nedavno otvorene renovirane poslovnice u Širokom Brijegu, nova poslovnica u Ljubuškom još više jača i unapređuje odnos klijenata i NLB Banke u Zapadnohercegovačkom Kantonu / Županiji.

“Dugoročan cilj naše banke je jačanje odnosa sa našim klijentima tako da je otvaranje nove, savremene poslovnice u Ljubuškom samo jedan od koraka ka ostvarenju naših planova. Poslovnica je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima jer želimo da unaprijedimo osobni kontakt klijenta i Banke,  kao i kvalitet usluge koju pružamo našim klijentima. Naši uposlenici će učiniti sve da klijenti NLB Banke u Ljubuškom uspješno rješavaju sve svoje  finansijske  potrebe i projekte u BiH i  inostranstvu  i da partnerstvo sa našom bankom  bude  vezano  za   obostrani  uspjeh i  zadovoljstvo.  Na početku godine sve naše klijente očekuju unapređene akcije kredita i paketa usluga, tako da će zasigurno biti vrlo  zadovoljni onim što nudimo”, izjavila je Lidija Žigić, član Uprave NLB Banke.

Ugodan bankarski ambijent za saradnju sa Bankom i savremene tehnologije, čiji trend prati NLB Banka je još jedan garant uspješnog poslovanja. Otvaranje nove poslovnice će građanima Ljubuškog i okoline omogućiti još bolju i kvalitetniju uslugu i veću dostupnost NLB Banke. NLB Banka će i dalje nastaviti planirane aktivnosti oko otvaranja novih i renoviranja postojećih poslovnica.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here