Valamarovi kampovi u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar nastavljaju nizati međunarodne nagrade –  Kamp Lanterna (poluotok Lanterna, Tar kod Poreča) i krčki Kamp Krk upravo su dobili najviše priznanje “Best Camping 2015”, koje su im zajednički dodijelili najveći njemački i holandski autoklubovi – ADAC i ANWB.

Krčki kamp Krk 4* ujedno je od januara/siječnja 2015. godine postao i Službeni član elitne skupine najboljih 40 kampova u Evropi u okviru Leading Campings of Europe, a kamp Lanterna je od ranije član ovog uglednog evropskog udruženja.

“Valamarovi kampovi Lanterna i Krk ovime su još jednom dobili potvrdu najviše međunarodne kvalitete, a činjenica  da se nalaze među 40 najboljih kampova u Evropi veliko je priznanje, kako hrvatskom kampingu u cjelini, tako i kompaniji koja je godinama ulagala u svoj kamping portfelj. To je ujedno i trajna obveza kreiranja vrhunske kamping usluge, inovativnih rješenja te uvođenja i praćenja trendova na tržištu na način da budemo vodeći u svojoj branši. Ovime su se kampovi Lanterna i Krk svrstali uz bok onih rijetkih evropskih kampova koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Evropi, kojih je ukupno više od 27.000 a godišnje generiraju oko 400 miliona noćenja. Ponosni smo na ova postignuća!” – izjavila je Josipa Bonifačić Cvelić, direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvoja kampova u kompaniji Valamar hoteli i ljetovališta.

Kamp Lanterna vodeći je istarski kamp u blizini povijesnih znamenitosti Novigrada i Poreča, smješten na poluotoku Lanterna kod Tara. U sezoni 2015. ovaj će kamp dobiti novi koncept restorana, nove mobilne kućice, unaprijeđene parcele te Glamping village s ukupno sedam luksuznih glamping šatora i vlastitim bazenom. Kamp Lanterna ove će sezone biti obogaćen i s novih 20 Premium Vista Mare dizajnerskih kućica s velikim ostakljenim površinama, kako bi gosti iz svih prostorija uživali u fantastičnom pogledu na more.

Kamp Krk, jedinstveni eco-friendly porodični camping resort smješten nadomak grada Krka ističe se bazenom s grijanom vodom i wellness oazom koja nudi mogućnosti opuštanja uz saune, kao i bogatom ponudom koju pruža porodicama s djecom, uključujući Maro Mini i Midi klubove za manju djecu, kao i Teens Club te Hobby klub. Ovaj kamp nositelj je certifikata ISO 14001, njegovu plažu krasi Plava zastava a posebno se ističe naglašenim ekološkim komponentama pa uz zasađenih 300 stabala maslina ima i uspostavljen jedinstveni sistem biološkog pročišćavanja otpadnih voda u kojem se pročišćena voda koristi za navodnjavanje hortikulture, dok se ušteda energije u sanitarnim čvorovima omogućuje kroz obnovljive izvore energije. Bogatstvo sadržaja kampa Krk čini ga svojevrsnim hotelom na otvorenom.

Najznačajnija novost u 2015. kada je riječ o kampovima Camping Adriatic by Valamar, odnosi se na rabački Kamp Marina, koji će ove sezone goste dočekati kao prvi kamp sa 4 zvjezdice na istočnoj obali Istre. Kamp Marina postat će ujedno i prvi kamp u Hrvatskoj s bazenom za ronioce jer će u ovu sezonu ući obogaćen novim relax infinity bazenom, tik uz more i novouređenu plažu, prilagođenim za inicijalnu obuku ronioca na adekvatnoj dubini. Zbog izvrsne lokacije uz more te bogatstva podvodnog biljnog i životinjskog svijeta Kvarnerskog zaljeva, Kamp Marina je idealan za podmorsku avanturu, s ronilačkim centrom koji je proglašen jednim od najboljih na Mediteranu. U ovom kampu ljubitelje ronjenja očekuje kompletan ronilački proizvod koji uključuje usluge ronilačkog centra – od punjenja boca, kurceva ronjenja, izleta brodom i najma opreme, do mobilnih kućica koje imaju skladište za ronilačku opremu. Mnoge ronilačke atrakcije nalaze se u neposrednoj blizini kampa Marina, a najpopularnija među njima je olupina talijanskog trgovačkog broda “Lina” iz 1915. godine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here