Kada pomislite na ljeto, šta vam prvo padne na pamet? Lagano popodne, uživanje na suncu i u mirisu mora pod palmama? Ukoliko je to ono što želite, onda je Portonovi prava adresa za vas! Skriveni raj na Jadranu, postat će vaša oaza ovog ljeta. Bilo da tražite mirni odmor od užurbane svakodnevice ili utočište za odmor sa porodicom – u rezidencijama luksuznog kompleksa na Jadranu čeka vas sve baš po vašoj meri. Zaista ne pretjerujemo kada to kažemo – svi stanovi, vile i apartmani su prostrani, moderno opremljeni i savršeno ugodni.

Odaberite oazu po svojoj mjeri

Luksuzne četvorosobne rezidencije za velike grupe ili udobni jednosobni apartmani za romantični odmor ili nešto između – Portonovi ima sve. Ukoliko se odlučite za jedan od Mimoza ili Marina apartmana, uživat ćete u predivnim pogledima na more, ali i iskusiti život u modernoj marini. Rezidencije u naselju su savršene za pravi mediteranski odmor, sa lijepim bazenima, okružene pažljivo uređenim vrtovima u kojima ćete moći da napunite svoje baterije.

Kako bi izgledao jedan dan vašeg odmora?

Zamislite ga ovako: budite se uz zvuk raspjevanih ptica i miris mora koji ulazi u sobu. Kafa se već sprema i terasa je postavljena za doručak, upotpunjen svježe cijeđenim sokom od narandže sa lokalnih farmi. Ostatak naselja još uvijek spava. Gledate u mirno more sa kafom u ruci, a torba za plažu je spremna za dan koji predstoji. Miris morske soli u vazduhu vas naprosto mami i jedva čekate da se osvježite.

Ostatak dana možete provesti kako god poželite – Lifestyle tim je tu da vaš ljetni odmor učini nezaboravnim iskustvom. Oni će za vas pripremiti privatne ture u kojima ćete obići znamenitosti i lokalnu baštinu, farme maslinovog ulja, organizovat će degustacije vina i još mnogo toga.  Dok uživate u svom danu na moru, oni će organizovati večeru u jednom od restorana u marini. Italijanska, kuhinja Bliskog Istoka ili Azije – izbor je na vama, a sto već rezervisan. Nakon večere, posjetite događaje iz Portonovi kalendara.

Jedno je sigurno – dani u Portonovom su opušteni, jadransko sunce nježno, a vrijeme samo vaše da u njemu uživate. Budite sigurni da će dani koje ovdje provedete biti za pamćenje!

Za ljubitelje morskih aktivnosti i sporta, u Portonovom će se tradicionalno i ove godine organizovati regata “Bokeška ostrva”, od 9. do 11. juna, Portonovi akvatlon 10. septembra, kao i popularni 3×3 basket turnir.

Sezona koncerata počinje nastupom Mjesne muzike Đenovići u Portonovi marini 5. jula. Vrhunac svjetske zabave očekuje nas u julu i avgustu sa nastupima ABBA i Queen tribute bendova sa simfonijskim orekestrima. Jedan od događaja koji je privukao veliku pažnju posjetilaca su vinske večeri, koje se u julu organizuju u Portonovom. Ove godine, 29. jula, publiku će uz više od 30 izlagača, koji će predstaviti svoje proizvode, zabavljati Jelena Tomašević. Dan kasnije, publika će uz muziku i stihove uživati u performansu Ivana Bosiljčića i benda “Naše veče”.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here