Gledajte Svjetsko na Moja TV!

Direktan prijenos mečeva za najpoželjniji nogometni trofej svim ljubiteljima "najvažnije sporedne stvari na svijetu" u našoj zemlji osigurali su BH Telecom i BHRT

27

Grupna faza takmičenja je počela utakmicom između reprezentacije domaćina SP i najbolje momčadi Ekvadora.

Moja TV korisnici uživo će moći pratiti 12 utakmica iz grupne faze, od kojih su čak po dvije utakmice Brazila i Španije, po jedna Francuske, Engleske, Argentine, Portugala, Nizozemske…

BH Telecom će putem MY TV-a prenositi uživo i četiri susreta osmine finala, te dva susreta četvrtfinala. Neki od tih susreta već sada se najavljuju kao pravi spektakli, poput Njemačka – Belgija, Španija – Belgija, Nizozemska – Engleska, Argentina – Engleska, Francuska – Engleska…

Sve utakmice koje će biti uživo na MY TV-u bit će naknadno emitirane i na BHT1 istoga dana. Utakmice emitovane na MY TV servisu će se prenositi i putem Moja webTV.

To je prilika za sve koji nisu korisnici Moja TV usluge da na jednostavan način, online izvrše aktivaciju usluge i uživaju u nogometnoj groznici koja se godinama iščekuje.

Dodatno, mogu iskoristiti i akciju za nove i postojeće korisnike na optičkim mrežama u kojoj za 1 KM mogu imati Moja TV pakete sa internetom brzina do 1Gb/s u svom domu, uz uštede do 473 KM! Više informacija o uslovima akcije ovdje.

Ukoliko u osmini finala ili četvrtfinalu budu Srbija ili Hrvatska, ta utakmica će se emitovati na BHT 1 kanalu, a Moja TV će uzeti drugi termin u tom danu.

Svi Moja TV korisnici moći će ekskluzivno uživo gledati sljedeće utakmice:

Na MY TV servisu i na Moja webTV Moja TV korisnici mogu pratiti i Preview series kojim se predstavljaju sve reprezentacije učesnice, ceremoniju otvaranja i zatvaranja Svjetskog prvenstva, highlightse dana, te već spomenutih 18 ekskluzivnih utakmica.

Nogometnu groznicu koja je zahvatila milione gledatelja širom svijeta u BiH donosi Moja TV i BHT1!

Podsjećamo da su BH Telecom i BHRT osigurali medijska prava na emitiranje svih utakmica nogometne/fudbalske reprezentacije BiH u periodu 2022-2028., čime su osigurali da ljubitelji bh fudbala više nikada ne propuste bodriti tim u bojama svoje zemlje.

Sport za sve!

Moja priča. BH Telecom.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here