Biam i Zavarivanje Powered by Elektroda Zagreb

Uz predstavljanje tehnoloških noviteta i inovacija, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organiziranje poslovnih sastanaka i susreta, sudjelovanje u kongresnim aktivnostima sajma te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja poslovnih posjetitelja i medija.

79

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma u terminu od 26. do 29. aprila 2022. održavaju se bienalni sajmovi: BIAM – 26. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i ZAVARIVANJE – 29. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Ova dva sajma prvenstveno su orijentirani na primarne i sekundarne gospodarske djelatnosti. Glavni sponzor sajmova Biam&Zavarivanje je tvrtka ELEKTRODA ZAGREB D.D., a partner tvrtka DALEKOVOD d.d.

Kao takvi su idealna prigoda za:

  • predstavljanje i promociju novih tehnologija i sustava iz područja alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, mjerne tehnike, kontrole kvalitete i antikorozivne zaštite
  • okupljanje struke, izravni kontakt ponude i potražnje te povezivanje proizvođača, distributera, poduzetnika i investitora industrijskog sektora
  • edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje

Zanimanje za sudjelovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posjetitelja tako i izlagača, raste iz godine u godinu. Sajmovi su popraćeni posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.

U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte kako bi određeni projekt mogao ugledati svjetlo dana.

Uz predstavljanje tehnoloških noviteta i inovacija, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organiziranje poslovnih sastanaka i susreta, sudjelovanje u kongresnim aktivnostima sajma te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja poslovnih posjetitelja i medija.

Stručno prateći program

Izdvajamo već tradicionalni KORMAT, 25. međunarodno savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu koji organizira Hrvatsko društvo za zaštitu materijala. Savjetovanje će se održati online u sklopu sajmova Biam i Zavarivanje 26. i 27. travnja.

Hrvatsko društvo za tehniku zavarivanja u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje – Katedra za zavarene konstrukcije 27. travnja u paviljonu 9 organizira seminar Koordinatori zavarivanja.

Školski dan – promocija strukovnih zanimanja

Za vrijeme sajmova BIAM i ZAVARIVANJE, 26. travnja, Tehnička škola Ruđera Boškovića (u sklopu projekta RCK Ruđera Boškovića) i Zagrebački velesajam organiziraju Školski dan – promociju strukovnih zanimanja. Kao izlagači predstavit će se srednje škole i partneri u projektu, suradnici, tvrtke i fakulteti.

Cilj Školskog dana je popularizacija strukovnih zanimanja, povezivanje poslodavaca, partnera, polaznika, budućih polaznika i svih zainteresiranih te njihovog spajanja i interakcije.

Biam i Zavarivanje održat će se u paviljonima 8A i 9. Radno vrijeme sajmova je od 10,00 do 18,00 sati.

Ulaz na sajmove je slobodan.

Sve dodatne informacije možete pročitati https://www.zv.hr/sajmovi-7/biam-zavarivanje-2508/2508

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here