Doživite proljeće uz top telefone na rate

Potražite Realme GT ME, vivo Y21s i Xiaomi Mi 11 5G NE telefone u m:tel ponudi

50

Krenite u nezaboravni svijet gdje su iznenađenja moguća. U tom svijetu vas čeka odlična Top tarifa i sjajna ponuda top telefona na rate.

Realme GT ME sa posebnim dizajnom koji daje izuzetno ugodan osjećaj pri korištenju i inspirisan izgledom putničkog kofera podstiče pozitivne emocije koje putovanje pruža.

Gledajte svijet na velikom AMOLED ekranu ovog telefona kojeg je teško nadmašiti jer predstavlja bogate boje baš onako kako ih vidite u stvarnom svijetu sa ultra glatkim pomjeranjem u svakom kadru.

Realme GT ME će uvijek biti spreman za vas, SuperDart punjenje od 65 W može napuniti vaš telefon do 100 posto za 33 minuta.

Elegantan i uglađen, Xiaomi 11 Lite 5G NE je dizajniran da mu svaki detalj bude savršen. Uz Dolby Vision podršku svaki sadržaj oživljava na AMOLED ekranu a posebni filmski efekti omogućuju viši nivo video snimaka.

Sa trostrukom kamerom od 64 MP bit ćete kreativni i u uslovima slabog osvjetljenja.

Sve performanse koje su vam potrebne Xiaomi 11 Lite 5G NE obavit će lako jer ga pokreće Qualcomm Snapdragon 778G uz više nego dovoljno memorije.

Moderan uređaj luksuznog izgleda, vivo Y21s je lagani telefon sa ravnim okvirom koji nosi veliku bateriju od 5000 mAh u tankom kućištu od 8,0 mm, izuzetno prijatnim za držanje u ruci.

Upečatljivi veliki ekran oduševit će vas nevjerovatno oštrim detaljima i živopisnim bojama. Od gledanja filmova do igranja igrica – svaka sekunda bit će vam uzbudljiva.

Trostruka kamera vivo Y21s telefona sadrži glavnu kameru od 50 MP koja odlično definiše fotografiju visoke rezolucije. Lako zabilježite najbolje trenutke i savršenu jasnoću svakog detalja.

Doživite proljeće i osjetite energiju trenutka na ekranima top telefona iz m:tel ponude!

Više informacija o Realme GT ME, vivo Y21s i Xiaomi Mi 11 5G NE telefonima na rate potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here