GEBRÜDER WEISS PRAVI JOŠ JEDAN KORAK KA DIGITALIZACIJI I POKREĆE MYGW PORTAL ZA KLIJENTE U BiH

Digitalno iskustvo za klijente u svim industrijama, koje pruža informacije u stvarnom vremenu bez obzira gdje se nalazite

70

Gebrüder Weiss pokreće myGW portal za klijente u svim industrijama u Bosni i Hercegovini. Uz myGW korisnički portal Gebrüder Weiss svojim klijentima pruža brz i lak pristup uslugama kompanije u bilo koje vrijeme, 24/7. Od sada se kompletnom komunikacijom s pružateljem logističkih usluga može upravljati online.

U Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj, myGW portal klijenti koriste već od 2020. godine, a u međuvremenu je portal postao dostupan u 19 zemalja za više od skoro 24.500 korisnika.

myGW je digitalna evolucija Service Excellence, a fokus na kvalitetu logistike i lični kontakt sa kupcima ostaje nepromijenjen. Za klijente kompanije myGW znači fleksibilnost: svi relevantni dokumenti, kao što su fakture ili dokazi o isporuci, pohranjuju se na mreži, narudžbe se mogu slati elektronskim putem ili cijene transporta mogu dobiti u kratkom roku samo jednim klikom. Još jedna odlučujuća prednost je da klijenti korisnici mogu komunicirati online, putem istog alata, te transparentno pratiti procese u bilo kom trenutku.

“Pokretanje myGW-a na bosansko-hercegovačkom tržištu je prirodan korak ka postepenoj digitalizaciji usluga koje nudi naša kompanija. Kroz ove inicijative smo bliski našim korisnicima i odgovaramo na njihove potrebe kako bismo im ponudili jedinstveno iskustvo. Koristeći myGW, klijenti mogu pristupiti podacima za sve transportne i logističke narudžbe sa bilo kog mjesta, 24/7. Zahvaljujući transparentnim komunikacijskim procesima i informacijama u realnom vremenu, uživat će punu vidljivost u cijelom lancu nabavke. Istovremeno, sve beneficije i usluge dostupne su sa jednog računa“, kaže Almir Jonuz, direktor kompanije Gebrüder Weiss u Bosni i Hercegovini.

Sa myGW, Gebrüder Weiss svojim klijentima nudi digitalno sve-u-jednom rješenje. (Izvor: Gebrüder Weiss)

O Gebrüder Weissu u Bosni i Hercegovini

U Bosni i Hercegovini prisutan od 2008. godine, a od 2013. godine Gebrüder Weiss ima sjedište sa sopstvenim logističkim čvorištem u Sarajevu. Kompanija nudi inteligentna logistička rješenja za svoje klijente i pruža fleksibilne usluge distribucije cestom, željeznicom, zrakom i morem.

Kao dio svoje digitalne strategije, Gebrüder Weiss je početkom 2020. godine pokrenuo platformu ETA (Estimated Time of Arrival), putem koje kupci kompanije mogu pratiti proces slanja putem interneta, uključujući i očekivano vrijeme dolaska narudžbi. Gebrüder Weiss nudi ovu uslugu digitalnog zbirnog transporta na svim mjestima gdje kompanija vrši konačnu isporuku.

Pokretanjem myGW-a u Bosni i Hercegovini i integracijom ETA-e u portal, klijenti kompanije imaju pristup svim relevantnim informacijama sa jednog naloga, bilo kada i sa bilo kog mjesta.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here