Tri telefona iz m:tel ponude sa bežičnim slušalicama na poklon

Izaberite telefon po svojoj mjeri

55

Dobre bežične slušalice postaju sve popularnije, idealan su dodatak za svaku priliku od šetnje do vježbanja ili naprosto uživanja u muzici. Donosimo vam preporuku tri telefona iz m:tel ponude uz koje ćete na poklon dobiti odlične bežične slušalice.

Najjači predstavnik iz ove grupe je čudesni Honor 50, elegantni šampion srednje kategorije. Namijenjen je mlađim generacijama ali i svim ljubiteljima dobrih fotografija i video snimaka jer njegova četverostruka kamera od 108 MP ništa ne prepušta slučaju.

Honor 50 ima veoma interesantne opcije za snimanje poput Multi-video snimanja sa dvije različite kamere u isto vrijeme. Takođe, po želji možete prelaziti sa prednje na zadnju kameru, npr. kada vam se scena pomjeri iza leđa, bilježeći tako svaki zanimljiv trenutak.

Naručite Honor 50 i uživajte u dodatnom poklonu: bežičnom slušalicama Honor Earbuds 2 Lite Black!

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE ima pažljivo osmišljen svaki detalj, moderan dizajn i prati napredne tehnologije.

Svaki sadržaj koji snimite oživjeće na Amoled ekranu od 6,5 inča sa visokom rezolucijom i velikom preciznošću boja. Uz pomoć posebnih filmskih efekata na kameri, podići ćete svoje video zapise na jedan viši nivo.

Ovaj uređaj pokreće Qualcomm Snapdragon 778G, uz više nego dovoljno 8 GB RAM memorije i 128 GB internog prostora.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE je telefon koji prati vaš stil a prilikom kupovine ovog modela dobićete na poklon Xiaomi Redmi Buds 3 Pro bežične slušalice!

TCL 20L+ pametni telefon pripada novoj generaciji uređaja koji za svoju cijenu nude mnogo toga svojim korisnicima. Četverostruka kamera visoke rezolucije, veliki ekran sa NXTVISION tehnologijom, dva zvučnika i vrhunske tehničke karakteristike predstavljaju ponudu kojoj je teško odoljeti.

Od ranih jutarnjih vježbi do kasnog noćnog sastanka,TCL 20L+ daće vam potrebnu snagu sa baterijom od 5.000 mAh i brzim punjenjem a 256 GB interne memorije više nego dovoljno prostora da sačuvate sve što želite.

Novi TCL 20L+ telefon pružiće vam puno toga a uz njega ćete dobiti i bežične Move Audio slušalice na poklon!

Koji god od ponuđenih telefona izaberete, uživaćete u njegovim mogućnostima. Požurite jer ova ponuda vrijedi do isteka zaliha!

Više informacija o m:tel ponudi mobilnih telefona sa bežičnom slušalicama na poklon potražite na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here