Uz dm program lojalnosti sakupljajte bodove i ostvarite uštede!

U novoj 2022. godini nove pogodnosti za dm kupce

149

Nova 2022. godina za dm kupce donosi nova iznenađenja i pogodnosti! Naime, u skladu sa kontinuiranom praksom da svoje kupce uvijek stavlja u središte svog poslovanja, kompanija dm u ovu godinu ulazi sa ekskluzivnom ponudom – dm active beauty programom lojalnosti putem kojeg će dm kupci ostvarivati pogodnosti i uštede.

Prvi na bh. tržištu, ali i u dm koncernu program lojalnosti ćemo realizovati isključivo putem mobilne aplikacije i digitalne kartice, a sve u duhu nastojanja da u svakodnevnom radu koristimo nove tehnologije koje nam svima olakšavaju svakodnevnicu“, naglasila je Admira Isaković, voditeljica Nabave i Marketinga dm-a.

Prvi korak koji trebaju napraviti svi koji žele još više uživati u kupovini u dm-u jeste da sa Google Playa ili App Storea besplatno preuzmu dm active beauty (PAYBACK) aplikaciju i instaliraju je na svoj mobitel. Nakon jednostavnog procesa registracije, klika na opcije saglasnost i “aplikacija radi”, mogu započeti njeno korištenje.

„Korištenjem dm active beauty aplikacije na jednostavan način registrovani članovi mogu sakupljati bodove i tako ostvarivati uštede. Time su obuhvaćeni svi proizvodi iz dm asortimana, od proizvoda za ljepotu i njegu, preko prehrambenih i proizvoda za domaćinstvo pa sve do proizvoda za bebe, osim, zbog zakonske obaveze, adaptiranih mlijeka i formula za dojenčad. Sakupljeni bodovi na dm online kartici imaju rok važenja tri godine“, pojasnila je Isaković i naglasila da je osim stalnog širenja asortimana dm fokusiran da kupcima uvijek bude bliže i nudi nove pogodnosti.

Uz dm active beauty program lojalnosti, koji je dostupan od 11. januara 2022., prilikom svake kupovine obavljene u bilo kojoj dm prodavnici u BiH, u iznosu od dvije KM i više, sve članove programa dm će nagraditi vrijednim bodovima. Aktiviranjem online kupona na dm active beauty aplikaciji svaki kupac ima priliku dobiti i dodatne bodove te tako ih sakupiti više i još brže doći do uštede. Svi kupci koji se odluče i primati dm newsletter očekuju i informacije o aktuelnostima u dm-u i u okviru active beauty programa, kao i atraktivni benefiti u vidu personaliziranih ponuda, usluga, nagrada i različitih iznenađenja.

Više informacija o dm active beauty programu lojalnosti pronađite na web stranici https://www.dm-drogeriemarkt.ba/

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here