BLAGDANSKA PONUDA IZ ERONETA: ZABILJEŽITE NAJLJEPŠE TRENUTKE NOVIM UREĐAJIMA PO PROMOTIVNIM CIJENAMA

Za sve postojeće i nove korisnike, koji odaberu jedan od telefona iz promotivne ponude, ERONET nudi posebne cijene i mogućnost kupovine na rate.

56

Bliži se vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana koje sa sobom nosi posebne trenutke, raspoloženje i atmosferu. Kako bi sve to zabilježili i podijelili s dragim ljudima, ERONET je za svoje korisnike kreirao promotivnu ponudu uređaja uz vrhunske SMART tarife.

Iz ponude u okviru tarife SMART 30 izdvajaju se Samsung Galaxy A02s s ratom već od 3,70 KM, Xiaomi Redmi 9T već od 4,40 KM, Xiaomi Poco X3 Pro već od 15,00 KM i OnePlus Nord N10 5G dostupan već od 14,00 KM.

Uz tarifu SMART 45, između ostalih, na mjesečne rate od 16,80 KM, možete odabrati Samsung Galaxy A52s 5G ili Xiaomi 11 Lite 5G.

Za sve postojeće i nove korisnike, koji odaberu jedan od telefona iz promotivne ponude, ERONET nudi posebne cijene i mogućnost kupovine na rate. U kombinaciji sa SMART tarifama, koje pružaju najbolji omjer minuta razgovora, SMS poruka i  gigabajta interneta uključenih u mjesečnu pretplatu, možete bezbrižno ući u novu godinu.

Akcija traje do kraja ove godine ili do isteka zaliha. Više informacija o ponudi možete pronaći na www.hteronet.ba

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here