Epson proširuje mPOS liniju proizvoda s novim modelom TM-m30II-NT

Novi model nudi korisne funkcije poput senzora koji registrira količinu dostupnog papira, tako da kada ostane malo papira, može se zamijeniti u najpogodnije vrijeme, što znači da je vrijeme zastoja svedeno na minimum.

29

Nakon uspjeha TM-m30II asortimana mPOS uređaja, Epson je proširio svoju liniju proizvoda novim modelom TM-m30II-NT, koji je dizajniran da odgovori na zahtjeve tablet POS korisnika. Novi TM-m30II-NT je usmjeren na one koji rade u specijaliziranim trgovinama, buticima, malim restoranima, barovima, kafićima, trgovinama delikatesa i kamionima za hranu, a njegova ključna karakteristika je mrežno povezivanje koje omogućava printeru ostvarivanje internet veze s tabletom putem kabla.

To što se ne morate oslanjati na Wi-Fi vezu, podrazumijeva izbjegavanje potencijalnih prekida veze, tako da se naredbe mogu efikasno obrađivati, smanjujući greške i nudeći najbolju korisničku uslugu. Novi model nudi korisne funkcije poput senzora koji registrira količinu dostupnog papira, tako da kada ostane malo papira, može se zamijeniti u najpogodnije vrijeme, što znači da je vrijeme zastoja svedeno na minimum.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here