Prevent donirao zaštitnu opremu travničkoj bolnici

Prevent je od početka pandemije u više navrata donirao zaštitnu opremu zdravstvenim ustanovama u Sarajevu, Goraždu, Visokom, Zenici, Srebrenici, Tuzli i drugim gradovima

46

Nakon što je u proteklom periodu značajanim donacijama pomogao rad svih zdravstvenih ustanova u lokanim zajednicama u kojima djeluje, Prevent Travnik je donirao zaštitne maske i odijela Kantonalnoj bolnici Travnik.

Donaciju je uručio direktor Preventa Travnik Huso Hasanović, koji je tom prilikom istaknuo da kroz ovaj vid pomoći Prevent podržava rad zdravstvenih radnika te im se u ime uposlenika Preventa Travnik zahvalio na ogromnom doprinosu tokom pandemije. Direktor Kantonalne bolnice prim.dr. Mirsad Granov je izjavio da se zahvaljuje Preventu što je prepoznat prijatelj bolnice te nastavlja podršku i u ovim teškim vremenima.

Pored ove donacije, Prevent je od početka pandemije u više navrata donirao zaštitnu opremu kliničkim centrima, bolnicama i zdravstvenim ustanovama u Sarajevu, Goraždu, Visokom, Zenici, Srebrenici, Tuzli i drugim gradovima širom BiH.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here