Kompanija Alma Ras poklonima zahvaljuje zdravstvenim radnicima

Alma RAs je oo sada je podijelila više od 150.000 maski civilnoj zaštiti, domovima zdravlja, obrazovnim ustanovama, medijima, poslovnim partnerima te svojim kupcima.

66

Alma Ras od samog početka pandemije pa do danas pomaže svojim sugrađanima uplatom određenih finansijskih sredstava i podjelom maski koje rade u vlastitoj proizvodnji. Do sada je podijelila više od 150.000 maski civilnoj zaštiti, domovima zdravlja, obrazovnim ustanovama, medijima, poslovnim partnerima te svojim kupcima.

Podjela vrijednih poklon paketa uposlenicima JU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo nastavak je njihovih aktivnosti koje su od društvenog značaja. “Ovo je samo jedan od načina da se zahvalimo onima koji su uslovno rečeno na prvoj liniji odbrane od samog početka pandemije.  Kompanija Alma Ras želi biti od koristi svim sugrađanima, te biti primjer i drugima, koji mogu doprinijeti u ovakvim i sličnim situacijama. Iskoristila bih priliku i zahvalila se našim kupcima, koji su nas prepoznali kao kvalitetan brend, ujedno dajući sve više značaja domaćim proizvodima, riječi su Mervane Muhović, PR kompanije Alma Ras. Kako najavljuju, pokloni će se podijeliti zdravstvenim radnicima i u drugim gradovima.

“U ime svih uposlenika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i mene lično želim da se zahvalim domaćoj firmi Alma Ras, koja u ovako teškim vremenima misli na nas, i istinski su nas obradovali ovim gestom, pokazujući time da imaju sluha u ovim izazovnim vremenima, kada imamo puno teških obaveza”, izjavila je mr.sci.med.dr. Aida Gavranović.

Inače, Alma Ras proizvodi i prodaje donje rublje i spavaći program u BiH, te regionalnim i evropskim zemljama. Ova kompanija broji skoro 1200 uposlenih, a na bh. tržištu posluje pune 22 godine.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here