SC Business liga: Zadnji rok za prijavu ekipe 13. novembar

SC Business liga je sjajna prilika za rekreaciju uposlenika uz vrhunski team building koji će poboljšati odnose među kolegama unutar kompanije/institucije. Stalnim druženjem s ekipama drugih pravnih lica otvaraju se mogućnosti i za nove nove poslovne prilike

32

Sport Centar Business liga je najprestižnije takmičenje ekipa privrednih subjekata i kompanija iz Bosne i Hercegovine koje organizuje Udruženje “Razvoj sporta – Sport Centar” iz Sarajeva.

Domaćin nove sezone Business lige bit će Hotel Hills, u kojem će ućesnicima na raspolaganju biti vrhunski opremljene sale i svlačionice. Prijave za 12. sezonu Business lige 2019/20 otvorene su do petka, 13. novembra i mogu se izvršiti putem e-maila sc.bliga@gmail.com, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti i putem brojeva telefona 033/200-576 ili mobitela/Vibera 060/303-9393, te na sljedećem LINKU. (povezati sa https://scsport.ba/BusinessLiga.pdf)

Business liga je korporativno takmičenje u malom fudbalu koje se u glavnom gradu Bosne i Hercegovine organizuje od 2009. godine. Pravo na učešće u takmičenju Business liga imaju sve kompanije koje posluju u Bosni i Hercegovini, a u prethodnim godinama učešće je uzelo mnogo renomiranih kompanija, a titule prvaka u prethodnim sezonama osvajali su BH Pošta, Bosnalijek, Marmex, Zamm MC, Lutrija BiH, dok je u protekloj za njih debitantskoj sezoni naslov prvaka osvojila SIPA.

Utakmice se igraju u večernjim terminima, a svaka ekipa igra jednu utakmicu sedmično. Susreti se igraju po dva poluvremena u trajanju od 20 minuta, a svaka ekipa na terenu ima 5+1 igrača. Sve utakmice SC Business lige sude profesionalne sudije Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo.

SC Business liga je sjajna prilika za rekreaciju uposlenika uz vrhunski team building koji će poboljšati odnose među kolegama unutar kompanije/institucije. Stalnim druženjem s ekipama drugih pravnih lica otvaraju se mogućnosti i za nove nove poslovne prilike.

Sve utakmice prate i novinarske ekipe portala SCsport.ba, na kojem se redovno objavljuju najave utakmica, raspored odigravanja susreta, tabele, rezultati, predstavljanje ekipe, intervjui, fotografije sa utakmica… Također sve informacije o dešavanjima tokom takmičenja biće dostupne na Facebook (povezati sa https://www.facebook.com/businessliga.ba/) i Instagram (povezati sa https://www.instagram.com/business_liga_sc/?igshid=1ryy2c8qjbv1o) profilu SC Business lige, te kod naših medijskih partnera (Akta.ba, Kalman Radio, Antena Sarajevo, Business Magazine, Poslovne novine). Vrijedi istaći da na kraju takmičenja najbolje pojedince očekuju i vrijedne nagrade.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here