Advaita Group strateški partner Aluminij Industrije

M.T. Abraham Group i njegova članica Aluminij Industrija potpisali desetogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu s Advaita Group

66

M.T. Abraham Group i njegova članica Aluminij Industrija potpisali su desetogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu s Advaita Group.

“Aluminij Industrija je potpisivanjem ugovora stekla važnog partnera u globalnoj trgovini aluminijskim proizvodima.  Advaita Group sa svojim znanjem, stručnošću i mrežom globalnih suradnika će promovirati ponovni ulazak Aluminija na globalno tržište”, saopćeno je iz Aluminij Industrije.

Izvršni direktor i predsjednik Aluminij Industrije Amir Gross Kabiri kazao je da će saradnja s Advaitom i njihovim iskusnim timom uveliko doprinijeti ulasku proizvoda Aluminija na nova tržišta, što je, kako je naglasio, ključno za postizanje ciljeva i budući rast  kompanije

Generalna direktorica Advaita Group Katia Pazvantova istaknula je, pak, kako je saradnja Aluminij Industrije i Advaita Tradea omogućena međusobnim povjerenjem, zajedničkim vrijednostima i njihovim povjerenjem u projekt.

“Radujemo se suradnji i njenom proširenju na druge projekte u budućnosti”, dodala je Pazvantova.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here