Novi DHL ured u Mostaru

I pored neuobičajene poslovne klime uzrokovoane COVID-19, ovim DHL pokazuje pozitivnu poslovnu praksu i težnju da pruži što bolje usluge svojim klijentima iz dana u dan.

337

DHL, vodeća logistička kompanija u svijetu, od 01.09.2020. godine klijentima u Mostaru otvara vrata svog novog ureda. DHL ured u Mostaru nalazi se na atraktivnoj lokaciji u ul. Dr. Ante Starčevića bb (hotel Ero).

“Izuzetno mi je drago što smo, uprkos izazovnoj godini za poslovanje, odlučili otvoriti ured u Mostaru. Ovim DHL još jednom potvrđuje da je partner na kojeg mogu računati naši klijenti. Prostor nudi komfor i efikasan rad, te daje mogućnost da pružimo viši nivo usluga i jednostavniji pristup našim klijentima. Vjerujem da ćemo biti još uspješniji u Mostaru i regiji Hercegovine u narednom periodu.”, rekao je Edin Emšo, direktor DHL-a za Bosnu i Hercegovinu.

I pored neuobičajene poslovne klime uzrokovoane COVID-19, ovim DHL pokazuje pozitivnu
poslovnu praksu i težnju da pruži što bolje usluge svojim klijentima iz dana u dan. Ispunjavajući očekivanja rastućeg broja svojih klijenata i razumijevanjem njihovih potreba, DHL uposlenici su tu kako bi pružili sve potrebne informacije, usluge i savjete kada je riječ o ekspres kurirskim uslugamai ostalim logističkim rješenjima.

Za više informacija, klijenti se mogu informisati na već poznati broj telefona 1345. Radno vrijeme ureda u Mostaru je od 08:00:-16:00 sati svakog radnog dana. Subotom, nedjeljom i praznicima, ured će biti zatvoren.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here