Banja Luka: Poziv za prijedloge kapitalnih investicijskih projekat

Cilj izrade Plana – uspostavljanje ravnoteže između tekućeg održavanja i postojeće poslovne i komunalne infrastrukture te novih investicija na području grada.Rok za dostavljanje obrazaca za investicione projekte je 20. novembar 2020. godine.

73

Gradska uprava Banja Luka poziva zainteresirane građane, privrednike, organizacije civilnog društva i institucije, da dostave prijedloge investicionih projekata koji bi bili razmatrani prilikom izrade Plana kapitalnih investicija Grada Banja Luka u periodu od 2021. do 2023. godine.

Iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje kažu da je Grad pristupio procesu izrade Plana kapitalnih investicija u periodu od 2021. do 2023. godine, kao osnovnom dokumentu za planiranje kapitalnih izdataka u gradskom budžetu, a koji ujedno predstavlja i osnov za njihovo kandidiranje prema drugim dostupnim izvorima finansiranja.

„Kapitalne investicije, u smislu ovog Plana, su investicije vrijednosti od 100.000 KM i više. Ovim Planom, usaglašenim sa strateškim dokumentima Grada, određuju se glavne smjernice investicionog razvoja grada u periodu od 2021. do 2023. godine“, ističu iz Odjeljenja.

Dodaju da je cilj izrade Plana – uspostavljanje ravnoteže između tekućeg održavanja i postojeće poslovne i komunalne infrastrukture te novih investicija na području grada.Rok za dostavljanje obrazaca za investicione projekte je 20. novembar 2020. godine.

Popunjeni obrasci mogu se dostaviti putem elektronske pošte na adresu: razvoj@banjaluka.rs.ba ili predati u kancelariju broj 16 Gradske uprave Grada Banja Luka (Trg srpskih vladara broj 1, 78 000 Banja Luka) svakog radnog dana od 08.00 do 15.00 sati, sa naznakom: Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje „za Plan kapitalnih investicija“.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here