Počinje nagradna igra „Opremite kuću uz Grand kafu vruću“

Ukoliko su vaše zalihe pri kraju preporučujemo vam da što prije posjetite najbliži Bingo prodajni objekat i kupite svoju omiljenu kafu, a sigurni smo da ćete to ovaj put učiniti sa još više zadovoljstva nego inače

113

Kafa je zadovoljstvo koje svako od nas sebi svakodnevno priušti, a svi imamo onu neku omiljenu, onu koju uvijek moramo imati u kući. Sigurni smo da je izbor većine vas upravo Grand kafa, te da redovno uživate u njenom mirisu i ukusu.

Grand kafa odavno je navikla svoje kupce da ih za vjernost nagradi, pa je odlučila da to uradi i ovog ljeta. Za sve ljubitelje ovog napitka pripremila je nagradnu igru „Opremite kuću uz Grand kafu vruću“, koja počinje 15. jula i traje do 15. augusta. U nagradnoj igri moći će učestvovati svi koji kupe minimalno 500 grama Grand Gold ili Grand Aroma kafe za vrijeme trajanja nagradne igre, u bilo kojem Bingo objektu, te pošalju SMS poruku na broj 091/112-404 sa sljedećim sadržajem: BINGO(razmak)fiskalni broj računa (razmak)ime i prezime(razmak)grad. Svi učesnici će dobiti povratnu poruku da je njihova poruka primljena i potvrdu da učestvuju u nagradnoj igri.

Fiskalni račun od kupovine je potrebno sačuvati do datuma preuzimanja nagrade. Učesnici koji u jednoj kupovini na istom računu kupe više od 500g Grand Gold ili Grand Arome imaju pravo na slanje jedne sms poruke po računu.

Izvučeni dobitnici su obavezni predati originalni fiskalni račun organizatoru kao dokaz o ispunjavanju postavljenog uslova – originalnog fiskalnog računa navedenog na SMS poruci.

Izvlačenja će se obavljati svakog utorka, a sedmične nagrade su televizor, frižider i veš mašina. U toku pet sedmica bit će dodijeljeno po pet ovih uređaja.

Ukoliko su vaše zalihe pri kraju preporučujemo vam da što prije posjetite najbliži Bingo prodajni objekat i kupite svoju omiljenu kafu, a sigurni smo da ćete to ovaj put učiniti sa još više zadovoljstva nego inače, jer znate da biste za svoju vjernost mogli osvojiti i vrijednu nagradu. Više informacija potražite na www.grandkafa.com ili na kontakt broj 0800/200003.

Sretno!

 

* U nagradnoj igri učestvuju pakovanja Grand Gold (100g, 200g , 375g i 500g) i Grand Aroma (100g, 200g i 500g), a pravo na učešće imaju sve punoljetne osobe nastanjene na teritoriji Bosne i Hercegovine

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here