La Liga seli na TV Arena sport

Od sredine 2021. godine Arena sport postaje ekskluzivni emiter utakmica španske fudbalske lige za sve zemlje bivše SFRJ

189

Prijenosi utakmica španske La Lige sele sa Sport Kluba na TV Arena sport, potvrdio je za srbijanske Večernje novosti Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Prema njegovim riječima, to je rezultat nedavno potpisanog petogodišnjeg ugovora za prijenose utakmica La Lige, koji će početi od jeseni sljedeće godine. Novost na Areni je i portugalsko fudbalsko prvenstvo, čiji prijenosi startuju ove jeseni.

“Produžili smo ugovor do 2024. i uzeli kompletna prava za Ligu šampiona i Ligu Evrope, što znači da ćemo od jeseni 2021. u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori na Areni emitovati sve utakmice ova dva prestižna takmičenja.

Napomenuo bih i da za špansku ligu od sredine 2021. postajemo ekskluzivni emiteri za sve zemlje bivše SFRJ.

Takođe, što se tiče Lige Evrope i Lige šampiona, i za gledaoce u Hrvatskoj uzeli smo najjači paket. Kod njih startujemo sredinom 2021. godine.

Sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo proširili poslovanje Arene sport i u Sloveniji, i to će uskoro moći da se vidi kroz saradnju sa telekomunikacinionim operaterima u toj državi. Napomenuo bih da smo prije godinu dana sa NBA potpisali ugovor o saradnji na šest godina“, kazao je Lučić.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here