Stigao Apple ipad Pro

2020 iPad Pro pokreće novi Apple procesor A12Z Bionic Chip sa osam jezgri, a proizvođač najavljuje nevjerovatnu moć obrade i tvrdi da je moćniji od većine Windows PC laptop

48

Novi Apple iPad Pro je konačno stigao i može se naći u veličinama od 11 i 12,9 inča, a startna cijena je 799 dolara. Novi iPad Pro donosi promjene u odnosu na prethodni model koje uključuju novi, brži procesor, novi sistem kamera i LIDAR skener. Fotoaparat na novom iPad Pro modelu sadrži grupu od tri kamere sa zadnje strane koja izgleda kao kamera na iPhone 11 Pro telefonu. Međutim, kamera na iPad Pro modelu ima ultra široki senzor kamere praćen LIDAR senzorom, koji koristi lasere za dubinsko otkrivanje i uvećanu stvarnost.
2020 iPad Pro pokreće novi Apple procesor A12Z Bionic Chip sa osam jezgri, a proizvođač najavljuje nevjerovatnu moć obrade i tvrdi da je moćniji od većine Windows PC laptopa. Novi iPad Pro donosi i novu tastaturu koja otvara i uzdiže iPad u udobniji položaj sličan PC-u, što omogućava korisnicima da naprave odgovarajuće položaje i tako na udobniji način koriste novi iPad.
Novi iPad Pro dostupan je u srebrnoj i sivoj boji, sa mogućnostima 128GB, 256GB, 512GB ili 1TB za skladištenje. Trajanje baterije je oko 10 sati. Model od 11 inča košta 799 dolara, dok početna cijena modela od 12,9 inča iznosi 999 dolara.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here