Prijavite se za MSIF Du Pre grantove

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu na linku: https://admin.msif2.org/awards/register.php, a rok za prijavu je 30. jun 2020. godine

46

MSIF Du Pre je raspisao konkurs za dobijanje grantova za sve zainteresovane kandidate širom svijeta koji žele da steknu radno iskustvo i vještine u istraživačkim centrima van svojih država i to iz više oblasti.

MSIF Du Pre Grant omogućava istraživačima MS i kliničarima iz zemalja sa niskim i srednjim dohotkom kratke posjete (do šest mjeseci) u osnovanim MS istraživačkim centrima, van njihove sopstvene države. Tokom posjete, učesnici ili stiču ekspertizu ili sprovode djelove zajedničkih istraživačkih projekata. Ovo koristi brigu za osobe sa MS i podržava kolaborativna istraživanja. Nakon dodjele nagrade, očekujemo da podnosioci prijava koriste novorazvijenu ekspertizu i mreže, te nastave istraživanje MS i / ili kliničku praksu u zemljama sa niskim i srednjim prihodima. Posete uglavnom traju između dva i šest mjeseci. Svaki grant iznosi do najviše 6.000 GBP, kako bi se pokrili troškovi putovanja i života ili dopunjavali postojeći grant za produženje posjete.

Svi kandidati moraju biti edukovani za postdiplomske studije (barem MSc, po mogućnosti doktorat / MD) u području relevantnom za multiplu sklerozu (MS), budu državljani zemlje sa niskim ili srednjim primanjima (sve zemlje sa niskim, nižim srednjim ili gornjim srednjim primanjima kako je definisala Svjetska banka), usredsrede svoja istraživanja na područje relevantno za države članice. Kandidati takođe moraju biti u jednoj od sljedećih situacija: rad ili studiranje u zemlji sa niskim ili srednjim dohotkom (sve zemlje sa niskim, nižim srednjim ili gornjim srednjim primanjima kako je definisana od strane Svjetske banke) u trenutku imenovanja, rad ili studiranje u drugoj zemlji na projektu koji je započeo u roku od šest mjeseci prije nominacije i slično.

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu na linku: https://admin.msif2.org/awards/register.php, a rok za prijavu je 30. jun 2020. godine
Detaljnije: https://www.msif.org/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here