Promocija jahorinske ljetne ponude u Bijeljini

Nakon predstavljanja svoje ljetne ponude u Bijeljini, Olimpijski centar "Jahorina" održat će promocije u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju

60

Olimpijski centar “Jahorina” danas i sutra u Bijeljini promovira svoju ljetnu turističku ponudu.

Na promotivnom pultu u centru Bijeljine građanima se dijele brošure sa ponudom koja turističku sezonu treba da održi 365 dana u godini, a tokom ljeta to su planinski bob, jezero na vrhu, panoramska vožnja žičarom, uz pješačke i biciklističke ture.

Jelena Škrba, marketing menadžerica Olimpijskog centra, rekla je novinarima da sa novim sadržajem za ljeto na Jahorini očekuje rekordne posjećenost, kakvu ta planina već ima u zimskoj sezoni.

Prema njenim riječima, najviše turista na Jahorinu dolazi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Škrba je najavila popust od pet posto na zimske ski-karte za stanovnike grada iz kojeg na Jahorini tokom ljeta bude najviše gostiju.

Nakon predstavljanja svoje ljetne ponude u Bijeljini, Olimpijski centar “Jahorina” održat će promocije u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna, kada će važiti popust od 30 posto za sve sadržaje.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here