Vienna osiguranje d.d. VIG: SUPERIOR zaštita života i zdravlja od rizika današnjice

Svii imaoci SUPERIOR ugovora o osiguranju ostvaruju pravo na besplatno 24 sata korištenje usluga medicinske asistencije i pomoći u kući, kao i do 20 posto popusta na proizvode i usluge više od 50 partnera Vienna Programa lojalnosti.

16

Kako bi omogućili adekvatnu zaštitu od nepredviđenih rizika svakodnevnice, osiguravatelj života br. 1 u BiH, Vienna osiguranje d.d. VIG je u saradnji sa matičnom kompanijom iz Beča, Austrija, kreirao te učinio dostupnim jedinstven proizvod životnog osiguranja na tržištu BiH pod nazivom SUPERIOR.
SUPERIOR ugovor o životnom osiguranju omogućava da se uplatom jedne premija ostvaruje pravo na čak tri osigurane sume. Pored zaštite života (uključivo i od COVID-19 te drugih sličnih epidemija) ovaj proizvod podrazumijeva i zdravstveno osiguranje pojedinca i njegove porodice od 23 najčešće bolesti današnjice. Međutim, ono što SUPERIOR izdvaja u odnosu na druge slične proizvode na tržištu jeste činjenica da se i nakon isplate osiguranog slučaja, ugovor nastavlja pružajući jednaku zaštitu do kraja ugovorenog roka trajanja. Dodatno, na datum isteka tj. doživljenja ugovora o osiguranju, vrši se povrat uplaćene premije do 90 posto.
I pored svega prethodno naznačenog, svi imaoci SUPERIOR ugovora o osiguranju ostvaruju pravo na besplatno 24 sata korištenje usluga medicinske asistencije i pomoći u kući, kao i do 20 posto popusta na proizvode i usluge više od 50 partnera Vienna Programa lojalnosti.
Ne propustite ovu SUPERIOR priliku te osigurajte sebi i svojim najmilijim maksimalnu zaštitu i spokojniji život.
Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Također je i članica Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here