Prvi CEO Summit Sarajevo – Summit privrednih lidera iz BiH i regiona

Lideri današnjice i novog doba govorit će o balansiranju i prilagođavanju procesa stvaranja novih, stabilnih i održivih kompanija danas i u budućnosti

194

Nakon uspješno realiziranog prvog CEO Summita u Beogradu, slijedi i CEO Summit u Sarajevu, prilagođen online formatu, koji će pružiti jednako kvalitetan sadržaj i okupiti najveće privredne lidere iz BiH i regiona.

Kakve nam to promjene dolaze, šta će one zahtijevati od lidera, njihovih ključnih ljudi i timova, kako na nivou kompanija, tako i na nivou država, saznat ćemo 18. juna 2020. na CEO Summitu, saopćili su iz Altermedije, organizatora ovog on-line skupa.

Lideri današnjice i novog doba govorit će o balansiranju i prilagođavanju procesa stvaranja novih, stabilnih i održivih kompanija danas i u budućnosti, te o strategijama i praksama koje im donose dodatnu vrijednost.

Kompanije i države, kako u svijetu, tako i u regionu u narednom periodu očekuju veliki izazovi. Jesu li to i prilike za novi početak ili rast?

Samo oni koji na vrijeme prepoznaju prilike i rizike, te u skladu s tim poduzmu korake u pravom smjeru, mogu računati na opstanak na sve zahtjevnijem tržištu, kao i na dugoročni održivi rast koji postaje imperativ.

CEO Summit namijenjen je privrednim liderima iz BiH i regiona, direktorima kompanija, TOP menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, poduzetnicima iz svih grana privrede, članovima upravnih i nadzornih odbora, predstavnicima državnih institucija i diplomatskom koru. 

Ovo je ujedno i jedinstvena online networking platforma za sve lidere koji žele da se umrežavaju s drugim uspješnim liderima i osnaže svoje biznise, te uspostave novi način djelovanja i komunikacije, zaključuje organizator uz napomenu kako će uskoro biti dostupno više informacija o prijavama i CEO liderima koji će biti govornici na summitu, te detaljan program i termini za online B2B sastanke s govornicima.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here