Huawei predstavio MatePad Pro 5G opremljen 5G-om i bežičnim punjenjem

Iz Huaweia naglašavaju da je MatePad Pro prvi tablet koji podržava bežično punjenje.

45

Huaweijev najnoviji MatePad Pro 5G je 5G verzija 10.8 inčnog tableta kojeg je kompanija prošle godine najavila za kinesko tržište. Karakteristike koje ga ističu su dvosmjerno bežično punjenje, preslikavanje ekrana s uparenog smartfona i 5G. Tablet koristi Android bez podrške Googleovih aplikacija i usluga.

Iz Huaweia naglašavaju da je MatePad Pro prvi tablet koji podržava bežično punjenje. Podržava punjenje do 27 W, a može puniti druge uređaje snagom od 7.5 W. Cijelu stvar pokreće Huaweijev premijski procesor Kirin 990. Olovka se puni spajanjem na magnetski rub tableta. Proizvođač naglašava da pola minute punjenja garantuje 10 minuta rada te naglašava da M Pen pune baterije pruža 10 sati rada.

Huaweijev iPad bit će dostupan od aprila, s time da će za startni 5G model s 8 GB RAM-a i 256 GB zapremnine biti potrebno izdvojiti 799 eura, dok će jača verzija koštati 949 eura. Wi-Fi verzije su dramatično jeftinije: model sa 6 GB RAM-a i 128 GB zapremnine košta 549 eura, dok će se za skuplji model koji dolazi s 8 GB RAM-a i 256 GB zapremnine trebati izdvojiti 699 eura. M-Pencil će koštati 99 eura, pametna tastatura 129 eura, a preklopna  futrola koštat će 39 eura.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here