Asus ZenBook 14 UX434FLC-elegantan, moćan, skup

Riječ je o ultratankom i laganom laptopu  gdje su uspjeli  smjestiti 14 inča panel ekrana u kućište dimenzija uobičajeno za 13-inčne ultra laptope

79

Asus ZenBook 14 UX434FLC ima  kućište izrađeno od aluminija čija tamno plava, zapravo boja  nazvana „Royal Blue“ djeluje decentno i elegantno. Riječ je o ultratankom i laganom laptopu  gdje su uspjeli  smjestiti 14 inča panel ekrana u kućište dimenzija uobičajeno za 13-inčne ultra prijenosnike. Težak je svega 1,26 kilograma.S lijeve i desne strane nalaze se svi potrebni  ulazi. Ispod tastaure nalazi se malo drugačiji prostrani touchpad. Sve do prijave u Windows sistem, on je standardno crn, ali nakon pokretanja Windowsa, kada na njemu ugledate uvodnu animaciju, shvatite da to nije običan touchpad.

Naime, Asus ovaj dodatak naziva ScreenPad 2.0 i on je u stvari touch ekran. Na ovakvu kombinaciju touchpada i ekrana Asus se odlučio kako bi povećao produktivnost, ali i olakšao rad u npr. Office paketu. Tako pokretanjem Worda, Excela ili PowerPointa ovaj sekundarni ekran iscrtava najčešće korištene opcije u Officeu, kao što su odabir stila, boje i veličine slova, te nekih drugih često korištenih opcija poput formula u Excelu i sl. Za ovaj laptop potrebno je izdvojiti oko1.500 američkih dolara.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here