JAVNI POZIV ZA POSLOVE U BORBI PROTIV KORONA VIRUSA

Postavite besplatne oglase! / Posao.ba na usluzi društvu i državi

107

Kompanija Kolektiv d.o.o i Posao.ba u ovom izazovnom vremenu žele dati svoj doprinos u solidarnosti i podršci jedni drugima pružajući priliku za objavu poslova u borbi protiv koronavirusa i na taj način pomoći društvu i državi u novonastaloj situaciji.

“Ovom prilikom pozivamo sve medicinske ustanove koje imaju potrebu za zapošljavanjem u ovom periodu, kao i sve organizacije i ustanove koje objavljuju pozive za volontere, ili ukoliko organizujete humanitarne aktivnosti, postavite besplatan oglas i poziv na našem portalu. Javiti nam se možete na e-mail info@posao.ba ili kontakt telefon 033 266 165”,navodi se u saopćenju.

Posao.ba je vodeći portal za zapošljavanje u BiH, sa višemilionskom posjećenošću, što ga čini jednim od najjačih kanala za zapošljavanje u BiH.

“Na našem sajtu www.posao.ba otvorili smo specijalno kreiranu rubriku “Poslovi u borbi protiv koronavirusa” gdje se mogu pogledati svi poslovi za zdravstvene radnike i volontere koji pomažu u borbi protiv Korona virusa. Korištenjem alata na našem sajtu možemo vam pomoći u lakšem upravljanju svih pristiglih prijava. Svaka pomoć sa naše strane je besplatna, jer je ovo vrijeme za solidarnost i humanost svih nasNeka nam zajednička borba donese pobjedu nad ovom pandemijom”, poručuju iz ove kompanije.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here