Miting Velikana iz grada na Neretvi postaje tradicija

Sada već tradicionalni, Međunarodni plivački miting III Velež Cup bit će održan u subotu, 8. februara  2020. godine, na Olimpijskom bazenu "Otoka" u Sarajevu.

76
Velež

Nakon dva uspješno organizovana i odlično posjećena plivačka mitinga, velikan iz Grada na Neretvi, onaj plivački, Velež i ove godine organizuje svoj III Velež Cup.

Sada već tradicionalni, Međunarodni plivački miting III Velež Cup bit će održan u subotu, 8. februara  2020. godine, na Olimpijskom bazenu “Otoka” u Sarajevu.

Prva dva izdanja privukla su više od 800 plivača iz Bosne i Hercegovine i regije, a u istom ritmu iz PK Velež žele nastaviti i ove godine. Iz kluba starog 67 godina poručili su da žele ponoviti odličnu atmosferu, sjajno druženje i dobre rezultate sa prethodna dva mitinga.

“Ovim putem pozivamo sve plivačke klubove iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Srbije i drugih zemalja da učestvuju na našem mitingu. Također, pozivamo roditelje plivača i prijatelje sporta da prisustvom uveličaju naš miting uz želju da se svi dobro zabavimo i kući ponesemo samo lijepe uspomene”, naveli su iz PK Velež.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here