BBI banka donirala 20.000 KM Udruženju „Pomozi.ba“

Želim istaći da su nam u ovom trenutku od izuzetne pomoći sredstva koja se odnose na migrante, rekao je Elvir Karalić

68
Pomozi.ba

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo donirala je 20.000 KM Udruženju „Pomozi.ba“ namijenjenih kupovini i pripremanju obroka za stare i osobe u stanju humanitarne potrebe, te za nabavku sredstava za život porodica kojima je to neophodno, a dio sredstava bit će iskorišten i za pripremanje obroka za migrante u Bosni i Hercegovini.

Zajednička misija

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što je BBI banka prepoznala naš rad i što nam u kontinuitetu pomaže, još od osnivanja udruženja, proteklih sedam godina. Zahvaljujem se BBI banci u ime Udruženja „Pomozi.ba“ kao i u ime svih ljudi kojima će ova donacija biti od velike koristi. Želim istaći da su nam u ovom trenutku od izuzetne pomoći sredstva koja se odnose na migrante. Sredstva će biti usmjerena u Tuzlu, tačnije za potrebe motela kojeg smo uzeli pod zakup i gdje na dnevnom nivou zbrinjavamo 60 ljudi. BBI banci želim puno uspjeha u daljem radu i nadam se da ćemo kako u prethodnim, tako i u narednim godinama zajednički biti u misiji pomoći ljudima kojima je pomoć istinski potrebna“, kaže Elvir Karalić, osnivač Udruženja „Pomozi.ba“.

Direktna pomoć

Inače, direktne donacije za Udruženje „Pomozi.ba“ od januara 2020. godine moguće je uplatiti i putem KVIKO aplikacije – usluge za slanje i podizanje novca bez kartice, koja je dostupna klijentima više banaka u BiH uključujući i klijente Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here