U SARAJEVU PREDSTAVLJEN PROFESIONALNI SOFTWARE SISTEM ZA UGOSTITELJE

Remaris rješenja nude izuzetno kvalitetnu osnovnu platformu, baziranu na dugogodišnjem iskustvu i opšteprihvaćenoj praksi

105
Remaris

Kompanija Remaris je u Sarajevu predstavila svoj profesionalni ugostiteljski sistem, koji svojim tehničkim rješenjima omogućava maksimalnu učinkovitost i profitabilnost ugostiteljskog objekta. Remaris rješenja nude izuzetno kvalitetnu osnovnu platformu, baziranu na dugogodišnjem iskustvu i opšteprihvaćenoj praksi.

Važeći zakoni

„Predstavili smo Remaris sustav, koji je broj jedan sustav za ugostitelje u Hrvatskoj kojeg trenutno koristi preko 3.000 lokala. Ovaj sistem smo u potpunosti prilagodili važećim zakonima u Bosni i Hercegovini, i već imamo klijente koji koriste naš sistem. Predstavili smo software, koji su učesnici prezentacije mogli isprobati na računarima, sa svom mogućom opremom iz naše ponude. U potpunosti smo informatički povezali sistem od narudžbe gosta do isporuke i u olakšali posao i konobarima i kuharima i voditeljima objekta. Nedostatak kvalitetnih ljudi u ugostiteljstvu je hroničan problem zemalja regiona, zbog masovnog odlaska u neke od Evropskih zemalja. Osim što proizvodimo sofware, mi se bavimo i implementacijama i vodimo brigu i podršku klijentima od 0-24, svakog dana u godini, a naš tim implementatora i napredne podrške, uvodi klijente u program, educiraju i prilagođavaju  poslovne procese“, izjavio je Ljudevit Habjanec, voditelj razvoja u Remarisu.

„Remaris sistem smo implementirali među prvima u Bosni i Hercegovini i izuzetno smo zadovoljni, jer smo olakšali posao našim uposlenicima, imamo bolju kontrolu protoka gostiju kao i lakše i jednostavnije vođenje financija i knjigovodstva“, izjavio je Timur Šeta iz Food Marketa.

Brzina rada

Posebnost Remaris sistema je Cloud tehnologija, koja pokriva punu širinu spektra potreba svakog ugostitelja – od same blagajne, ručnih terminala za naručivanje Orderman i Android, pa do kuhinjskih monitora, loyalty aplikacija i kioska za samonaručivanje. Remaris je postao nezaobilazno rješenje za sve ugostitelje, jer omogućava pouzdanost, brzinu rada na blagajni, nadzor osoblja, ubrzanje i povećanje usporuke sa ručnim terminalima, zadovoljstvo gostiju, i sasvim olakšava vođenje knjigovodstva i finansija. Idealan je za restorane, caffe barove i klubove. Remaris sistemi ubrzavaju aktivnost kompletnog objekta i direktno utiču na povećanje profita.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here