Ostalo je još samo 7 dana za rane prijave na NetWork 10 konferenciju

Iskoristite Early Bird ulaznice po cijeni od 350 KM do 31. januara

50
NetWork

Ističe vrijeme za rane prijave za deseto izdanje NetWorka!  Svi vi koji želite biti dio najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, registrujte se do 31. januara 2020. godine i iskoristite najniže cijene kotizacija (Early Bird ulaznica) koje iznose 350 KM (+PDV).

Cijene kotizacija

Samo dan kasnije iznos kotizacije se uvećava. Za prijave u periodu od 1. februara do 19. marta 2020. (regularna ulaznica) cijena kotizacije iznosi 450 KM (+PDV).  Od  20. marta pa do same NetWork konferencije (kasne ulaznice) za učešće na konferenciji morat ćete izdvojiti 550 KM (+PDV).

Zato, odmah posjetite https://www.networkkonferencija.ba i obezbijedite sebi mjesto na ovom događaju po najpovoljnijim cijenama. Ove cijene ne važe za studente (koji nisu u radnom odnosu). Oni će se na NetWork moći registrovati po posebnoj cijeni kotizacije, koja iznosi 50 KM (+PDV) i važi od početka do kraja perioda za prijave.

Zauzvrat, svi učesnici imat će priliku učiti od najboljih aktera IT industrije o aktuelnim temama koje uključuju: AI, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance,  Advanced Analytics i još mnogo toga.

Poslovna rješenja

Kao i prethodnih godina, NetWork će biti održan u Grand Hotelu Neum. U periodu od 25. do 27. marta 2020. godine svi njegovi konferencijski kapaciteti će danju biti u znaku NetWorka, učenja, razmjene iskustava o poslovnim rješenjima i kontakata. A noći su rezervisane za zabavu, jer nakon brojnih predavanja i mentalnih aktivnosti svima je potrebno opuštanje uz dobru muziku i društvo.

Kako biste bili u toku sa svim vijestima o NetWork 10 konferenciji, koje redovno objavljujemo na našoj web stranici, pozivamo vas da nas pratite i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

#Network10 #NetworkBiH

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here