Najbolja vina kriju se na policama Only VIP-a

Wine Shop je mjesto maloprodaje, veleprodaje, degustacije i promocije vrhunskih vina i drugih proizvoda iz širokog asortimana

157
Onlyvip

Osnovna djelatnost kompanije Only VIP d.o.o. iz Sarajeva je uvoz vrhunskih vina, premda u svom porfoliu nudi i različite likere, ekstra djevičanska maslinova ulja u atraktivnim pakovanjima, aceto balsamico, rakije i druge proizvode. Osim uvoza, Only VIP nudi HoReCa distribuciju za pravna lica, kao i edukaciju, degustaciju, promociju i prodaju svih svojih proizvoda u vlastitom Wine Shopu.

Wine Shop je mjesto maloprodaje, veleprodaje, degustacije i promocije vrhunskih vina i drugih proizvoda iz širokog asortimana. Ako želite uživati u kupovini i odabiru autohtonih vina uz edukovano i profesionalno osoblje, onda je Wine Shop Only VIP idalno mjesto za vas. Vrhunska vina iz svih vinskih regija Italije krase police ovog shopa, kao i ekstra djevičanska maslinova ulja, limuncello, rakije/grappe, aceto balsamico, Prosecco pjenušci, desertna vina i još mnogo toga.

Kompanija za pravna lica vrši HoReCa distribuciju za proizvode iz cijelog asortimana. Pored HoReCa distribucije, Only VIP vrši i dostavu proizvoda za sve proslave, bilo da se radi o privatnim zabavama ili nekom drugom slavlju. Potencijalni kupci i poslovni partneri Only VIP mogu posjetiti u Sarajevu, na A Transverzali, u ulici Branislava Nušića 129.

www.onlyvipsarajevo.com

Mobitel: 061 910 904

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here