IDEMO U GOSTE

A baš ove godine je Grand kafa pripremila idealan poklon - posebno dizajnirano praznično XXL pakovanje gdje dobijete 100g više kafe po istoj cijeni

53
Grand

U savremenom društvu u kojem živimo, najčešće u domove dragih ljudi, prijatelja ili porodice, ulazimo preko kompjutera ili pametnih telefona. Pa čak i značajni vjerski praznici se slave po restoranima, rođendani u kafićima ili trgovačkim centrima, a dječiji rođendani po igraonicama. Ipak, postoje posebni dani u godini kada uvijek trebamo pronaći vrijeme da posjetimo jedni druge, čestitamo praznik ili uveličamo svečanost nama dragih ljudi. A taj period je baš kraj godine, kada u sjećanje ispraćamo staru godinu i želimo jedni drugima divne želje u Novoj. I običaj da se u goste nikada ne ide praznih ruku. Najčešći pokloni koji se nose su cvijeće, eventualno neka bombonjera i kafa kao dio obaveznog asortimana poklona.

Idealan poklon

Kafa, taj napitak s kojim i počinjemo i završavamo dan je gotovo uvijek idealan poklon za svakoga. Kafa nam je i povod za druženje, razgovor, pa čak i za bezbrojne ljubavi. I kafa se gotovo nikada nije proslijeđivala. Kafa se uvijek trošila za beskrajne razgovore i odmor za dušu.

A baš ove godine je Grand kafa pripremila idealan poklon – posebno dizajnirano praznično XXL pakovanje gdje dobijete 100g više kafe po istoj cijeni ili u zavisnosti od toga koliko jaku kafu kuhate i u koliko velikoj šoljici, dobijete 10 do 20 šoljica više.

Najljepše želje

Posjetite svoje najmilije, poželite i najljepše želje u Novoj godini i odvojite koji trenutak za šoljicu kafe sa svojim najmilijim. Široki i srčani osmijeh, stisak drage ruke i poljubac drage osobe, vrijede puno više od smajlića, srca i palaca u svijetu računara i telefona.

Otvorite vrata svojih domova dragim prijateljima i uživajte sa šoljicom kafe u razgovorima. Posjetite drage osobe i odlučite se za stvarni svijet bar nekoliko dana u godini. Za sve ostalo se pobrinula Grand kafa.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here