Doživi trenutke od kojih srce brže kuca uz pogodnosti plaćanja Mastercard® karticama

Bez obzira da li ste u gradu ili na planini, koristite Mastercard kartice i ostvarite mnoge pogodnosti koje smo pripremili za vas

56
Mastercard

Najljepše i najzabavnije doba godine je već počelo. Iskoristite mogućnost da uživate u zimi i neprocjenjivim trenucima koristeći Mastercard kartice. Svaki dan je nova prilika da obogatite zimske dane uživajući sa porodicom, prijateljima i vama dragim osobama u izvrsnoj hrani, skijanju i dobrom raspoloženju. Bez obzira da li ste u gradu ili na planini, koristite Mastercard kartice i ostvarite mnoge pogodnosti koje smo pripremili za vas.

Plato Skenderije

U Sarajevu možete posjetiti Winter Time i Kuću čokolade na platou Skenderija, gdje za plaćanje beskontaktnim Mastercard karticama od 18 sati možete birati između nekoliko ponuda spremljenih za sve uzraste i posjetitelje – topla čokolada, kolačiči, piće ili grickalice.

Ako krećete na put automobilom, na Petrol BH benzinskim stanicama plaćajte Mastercard beskontaktnim karticama i prilikom svake transakcije u iznosu od 50KM i više, ostvarite povrat od 5% vrijednosti računa na Zlatnu Petrol karticu.

Za ljubitelje planina, na Jahorini, plaćajte Mastercard karticama i ostvarite pogodnosti za kupovinu ski karata ili časova u ski školi.  Ponuda na Jahorini vrijedi do kraja skijaške sezone 2019/2020.

Sigurna kupovina

Uživajte u snježnim trenucima koji vas očekuju ove zime uz brzu, sigurnu i jednostavnu kupovinu sa Mastercard karticama. Za više detalja o ovim i ostalim ponudama, posjetite www.mastercard.ba

Doživi trenutke od kojih srce brže kuca. Započni nešto neprocjenjivo!

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here