BMW 2 Gran Coupe i u kombinaciji sa M Performance komponentama

M odjel je svoj asortiman pokazao na Gran Coupe modelu M235i (305 KS), a uvertiru za najavljeni M2 Gran Coupe izvana krasi nekolicina karoserijskih komponenti

142
BMW 2 Gran Coupe

Paralelno s predstavljanjem Serije 2 Gran Coupe u BMW-ovom M odjelu predstavili su bogat asortiman M Performance komponenti koje cijelu stvar podižu na još viši nivo.

Samo nekoliko sati nakon premijernog predstavljanja BMW-a 2 Gran Coupe u M odjelu su pokazali kako novi kompaktni Gran Coupe izgleda kada je oplemenjen bogatim asortimanom njihovih M Performance komponenti koje su rezultat višedecenijskog prisustva na trkaćim stazama širom svijeta.
M odjel je svoj asortiman pokazao na Gran Coupe modelu M235i (305 KS), a uvertiru za najavljeni M2 Gran Coupe izvana krasi nekolicina karoserijskih komponenti koje su napravljene od karbona.
Tu su i posebne 18 ili 19-inčne aluminijske felge iz M asortimana ispod kojih se kriju kapacitetnije kočnice s diskovima većeg promjera, a svi hromirani detalji na karoseriji u ovom slučaju su obojeni crnom bojom visokog sjaja.
Najupečatljiviji detalj u tamnoj putničkoj kabini je novi trokraki sportski upravljač (s neizbježnim crvenim markerom na vrhu) koji je obložen kombinacijom kože i alkantare, a pored krakova upravljača od karbona su i ručice za izmjenu stepena prijenosa.
Cijene M Performance komponenti za Seriju 2 Gran Coupe bit će poznate narednog mjeseca.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here