Grayling dobio nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

Graylingu je odato priznanje za rast poslovanja na području Public Affairsa, posebno u Evropi, kao i za izgradnju strateških partnerstava na globalnom nivou

48
Grayling

Agencija Grayling osvojila je nagradu u kategoriji Global Public Affairs Agency za 2019. godinu. Nagrada je dodijeljena na gala događaju Global SABRE Awards, koji je održan u organizaciji Holmes Report u Watergate Hotelu u Washingtonu.

Rast poslovanja

Graylingu je odato priznanje za rast poslovanja na području Public Affairsa, posebno u Evropi, kao i za izgradnju strateških partnerstava na globalnom nivou, što nam je omogućilo pružanje vrhunskih rješenja nizu velikih međunarodnih klijenata.

„Iznimno smo ponosni i počašćeni što smo dobili ovu prestižnu nagradu,” izjavio je Russell Patten, predsjednik Odjela Public Affairs u agenciji Grayling. “Naime,  bez naših vrhunskih konsultanata te, naravno, klijenata danas ne bismo bili ovdje. Ovo je prije svega odraz kvalitete rada kojeg pružamo klijentima s fokusom na detaljno istraživanje, strateški uvid, jasno razumijevanje potreba naših klijenata, te naše predanosti da win-win rješenja primjenjujemo na duže vremensko razdoblje.”

Kada je u pitanju lokalno tržište, bilo da se radi o Bruxellesu, Washingtonu, Singapuru ili Beogradu od ključne važnosti je biti dijelom  globalne mreže te istovremeno ostati najbolji na lokalnom nivou. Možemo slobodno  reći da je Grayling dostupan tokom cijelog dana!

„Stručnost i doseg naših timova pružaju nenadmašnu vrijednost za sve naše klijente, koji se često suočavaju s izazovima koji nadilaze državne granice,” izjavio je Ben Petter, direktor mreže koji nadgleda 11 ureda agencije Grayling u Srednjoj i Istočnoj Evropi. „Naša sposobnost koordiniranja kampanja na više tržišta istovremeno znači da možemo biti puno više od sume naših dijelova.”

Kampanja godine

Ranije ove godine Grayling je proglašen EMEA Public Affairs agencijom godine.  Europski Public Affairs timovi također su nagrađeni za kampanju godine povezanu s Brexitom (2018) i za PA agenciju godine(2016) u sklopu “Public Affairs Awards Europe”, jednog od najvažnijih događanja u kalendaru  Public Affairsa. Ured u Ujedinjenom Kraljevstvu također je osvojio nagradu za  Public Affairs agenciju godine u 2016.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here