Ledo sladoled proglašen najboljim na svijetu!

Stručnjake je oduševio jedinstveni oblik Lino Lada sladoleda i inovativni mekani preljev

123
Ledo

International Ice Cream Consortium proglasio je Ledov sladoled Lino Lada najboljim sladoledom na svijetu. Takmičenje je održano u Švedskoj gdje su se Ledovi proizvodi još jednom istaknuli zahvaljujući svojoj kreativnosti, ideji i tehnologiji izvedbe. Sladoled je nastao u saradnji s Podravkom te je lansiran na tržište u travnju ove godine. Prve zalihe tada su rasprodane u svega nekoliko dana čime je ovaj sladoled postao najtraženiji desert.

Fina krema

Lino Lada duo sladoled kombinacija je fine kreme od lješnika i mliječne kreme, a obavijen je dvostrukim mekanim preljevom od nougata i mliječne čokolade te predstavlja inovaciju na tržištu sladoleda.

Izgled sladoleda u obliku staklenke Lino Lade dodatno osnažuje užitak ledene varijante najdražeg kremnog namaza.

Stručnjake je oduševio jedinstveni oblik Lino Lada sladoleda i inovativni mekani preljev, međutim ono što je presudilo da ovo postane najbolji sladoled na svijetu je doživljaj Lino Lada namaza koji je uspješno prenesen na sladoled.

“Iznimno smo ponosni na ovu nagradu i priznanje kojim je Ledo sladoled potvrđen kao najbolji sladoled na svijetu po mišljenju struke, odnosno globalnih neovisnih proizvođača sladoleda. Ova nagrada dodatna je potvrda predanog rada naših zaposlenika, a posebno našeg razvojnog tima koji uspješno svoje kreativne ideje pretvara u najfinije sladolede i smrznute proizvode. Svake godine Ledo testira i razvija mnoštvo različitih okusa sladoleda i kombinacija želeći pri tome uvijek udovoljiti zahtjevima svojih potrošača jer su nam oni na prvom mjestu. Biti najbolji na svijetu velika je čast ali i obaveza da i u budućnosti nastavimo s proizvodnjom najkvalitetnijih sladoleda koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću”, istaknuo je Marin Poljak, predsjednik Uprave Leda.

Brojne nagrade

Ovo nije prvo priznanje Ledo brendovima budući da su oni do sada osvojili brojne nagrade iz različitih sfera poslovanja – inovacija, tehničkih rješenja te marketinških komunikacija. Projekt Hešteg je, primjerice, osvojio IICC nagradu za najbolje komercijalno rješenje te CROPAK nagradu za najbolji grafički dizajn. Fokus kompanije na kvalitetu i inovacije potvrđuju i nagrade za najinovativnije sladolede koje su prijašnjih godina dobili proizvodi Torta od čokolade na štapiću, Vruća ljubav i Ice Snack, dok su nagrade za najbolji sladoled osvajali proizvodi King Truffles i Torta od borovnice na štapiću, sve dodjeljene od strane IICC udruženja.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here