PREKRETNICA U DIZAJNU I FUNKCIJI – SA JEDNIM CILJEM: OSTATI VJERAN STILU I KOMFORTU

Sve počinje sa pravim odabirom obuće. Obuća koja daje osjećaj samopouzdanja i udobnosti je ono što svi traže. Upravo to nam nudi njemački brend Lloyd.

298
Loyd

Lloyd je osnovan 1888. godine u Bremenu, a današnje sjedište se nalazi u Sulingenu. U 2018. godini svaki dan je proizvedeno po 7.200 pari obuće koje se danas prodaju na 3.350 prodajnih mjesta.

Udoban korak i visoki kvalitet je ono što karakteriše Lloyd. U svakom nacrtu novog dizajna cipele nastoje se zadovoljiti visoki standardi, ali istovremeno biti okrenuti jednom nogom prema tradiciji, a drugom na putu ka budućnosti.

Bilo da preferirate klasični, tradicionalni stil koji je ujedno i elegantan i profinjen ili se odlučite biti hrabri i stvoriti vlasiti, urbani stil, Lloyd je pravi izbor.

Minimalisti će uvijek birati iste boje, a u novoj kolekciji Lloyd modela dominiraju prigušene, jesenje boje elegantnih modela, koji garantiraju “business look” i ostavljaju trajan dojam. Suprotno tome, modele koji su spoj urbanog i sportskog, odlikuje visoka fleksibilnost i udobnost. Potplat Lloydovih modela je izuzetno lagan, unutrašnjost krasi promjenjiv kožni uložak, a gornji dio je izrađen od visoko kvalitetne kože. Crvena pruga na potplatu je zaštitni znak brenda još od 1968. godine.

Snagom inovacija i praćenjem trendova, stvaraju se prekretnice u dizajnu i funkciji, a cilj je omogućiti udoban korak i komfort. Svi Lloyd modeli, preko poslovnih cipela i gležnjača, do „ugly“ sneakersica za muškarce, mogu se pronaći u Planika, Pia Lank, Salamander i Peko prodavnicama u BiH.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here