Addiko nagrađuje klijente povodom trećeg rođendana

Addiko će u ovoj rođendanskoj kampanji najsretnije klijente koji do 15.11. 2019. godine aktiviraju uslugu Addiko Mobile nagraditi Addiko Pony biciklom

92
Addiko

Addiko brend je i zvanično ušao na bh. tržište, a mreža od više od 70 poslovnica je postala crvena. Ove godine, Addiko banka rođendan obilježava tokom cijelog oktobra i u novembru. Povodom proslave trećeg rođendana pokrenuta je i nagradna igra za sve klijente. Addiko će u ovoj rođendanskoj kampanji najsretnije klijente koji do 15.11. 2019. godine aktiviraju uslugu Addiko Mobile nagraditi Addiko Pony biciklom. Obzirom da bicikli štede novac, baš kao i Addiko Mobile, cilj ove kampanje je klijentima ponuditi novi pristup bankarstvu, u kojem je bankarstvo jasno i jednostavno, a vrijeme valuta koja najviše vrijedi

Povratak u djetinjstvo

“Proslava rođendana je veliki dan za sve nas iz Addiko banke. Odlučili smo ovu našu radost podijeliti sa našim klijentima, te ih na trenutak vratiti u djetinjstvo, odnosno ono doba kada su rođendanski pokloni bili najveća radost u godini”, istakla je Belma Sekavić – Bandić, članica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.
“Svake sedmice do 15.11. izvući ćemo po jednog klijenta koji je aktivirao uslugu Addiko Mobile i nagraditi ga brendiranim Addiko Pony biciklom. Želja nam je da naš Addiko Mobile, kao i Pony bicikl, štedi našim klijentima dragocjeno vrijeme i novac, ali i pozitivno utiče na njihovo raspoloženje”, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Nagradna igra

Povratak u djetinjstvo je moguć kroz jednostavne sitnice koje su nekad puno značile, a danas smo ih možda malo zanemarili. Povodom svog trećeg rođendana, Addiko banke u Bosni i Hercegovini pokrenule su nagradnu igru sa upravo ovim ciljem – da svojim klijentima na trenutak vrati radost djetinjstva. Jarko crvena Addiko bicikla poslužit će klijentima da na simboličan način uvijek nose dijete sa sobom, te više uživaju u vožnji bicikla do posla ili negdje drugo.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here