Prezentacija usluga u m:tel Biznis centru

Virtual data centar za moderno i efikasno poslovanje

58
mtel

Kompanija m:tel u svojoj bogatoj ponudi usluga, nudi posebno kreirane usluge za poslovne korisnike koje im mogu olakšati i poboljšati poslovanje.

Jedna od takvih je i usluga Virtual Data Center koja poslovnim korisnicima omogućava korištenje Cloud server usluge (VPS as a Service) i mrežno sigurnosne usluge (Network as a Service).

Idealno rješenje

Ova usluga idealno je rješenje za tek osnovane kompanije zbog znatno smanjenih početnih ulaganja u biznis, mala i srednja, kao i velika preduzeća, zbog efikasnosti i manjih ulaganja u IT.

Sve ono što ste dosad za svoje poslovanje morali da obezbijedite sami, a u okviru IT infrastrukture, sada možete prepustiti kompaniji m:tel. Nema više potrebe da investirate u skupu opremu radi instalacije vaših poslovnih aplikacija ili za potrebe testiranja. Zakupite onoliko resursa koliko vam treba, odmah ih koristite i ukoliko vam više ne trebaju, jednostavno ih ugasite ili zaustavite. Raspodijelite, kako želite, broj procesora, RAM memoriju i veličinu  diskova, kreirajte server kakav vam odgovara, raspoređujte resurse, definišite broj servera i zauzeće.

A ono što dodatno dobijate od kompanije m:tel je sigurnost vaših podataka, stabilnost i velika brzina, modele plaćanja „plati koliko koristiš“, potpunu kontrolu nad Cloud serverom i mrežno-sigurnosnom uslugom, backup podataka, te stručnu tehničku podršku koja vam je dostupna 24 časa, sedam dana u nedjelji, tokom cijele godine.

Zakažite sastanak

Virtual data centar usluga, danas je predstavljena i na prezentaciji održanoj u m:tel Biznis centru, posebno prilagođenom prostoru koje nudi informacije i telekomunikacione usluge koje su potrebne vlasnicima malih i srednjih preduzeća.

A ukoliko i vi želite da saznate koja to najsavremenija IT rješenja nudimo i kako ona utiču na uspješno poslovanje vašeg preduzeća, dođite u m:tel Biznis centar na adresi Vuka Karadžića br. 2 u Banjoj Luci ili zakažite sastanak putem web-stranice www.mtel.ba/poslovni.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here