PARIZ – GARANTOVAN POLAZAK SA RELAX TOURS-OM – GRATIS OBILAZAK GRADA

Ostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta za putovanje u Pariz 24. oktobra po super cijeni od 999 KM + taxe. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme.

68
Relax

Ako ste dovoljno sretni da odputujete u Pariz, grad svjetlosti će vam na mnogo načina poželjeti dobrodošlicu! Pariz čak i iskusne putnike ponovo privlači k sebi novim restoranima, izložbama ili prodavnicama u kojima možete „ispeglati“ svoje kreditne kartice… U ovom magnetski privlačnom gradu možete udovoljiti i svojim najmlađim odlaskom u Disneyland, koji oduševljava sve generacije… Uživajte!

KRATAK PREGLED PUTOVANJA

I DAN /24.10.2019 / SARAJEVO – ZAGREB – PARIZ

Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu 90 minuta prije leta. Let za Pariz na liniji OU 341 u 6,20 sati. Slijetanje na aerodrom u Zagrebu u 7,10 sati te nastavak leta za Pariz u 9 sati. Slijetanje u Pariz na liniji OU 470 u 11,05 sati. Po dolasku na aerodorm nas čeka asistencija i transfer, a Relax Tours Vam po dolasku poklanja GRATIS panoramski razgled Pariza uz pratnju lokalnog vodiča (ukoliko putuje minimalno 20 osoba). Dolazak i smještaj u hotel (check in oko 14-15 sati ). Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

II DAN / 25. 10. 2019 / PARIZ – LOCCO

Poslije doručka preporučujemo fakultativni odlazak i razgled jednog od najbogatijih svjetskih muzeja – impresivnog Palais du Louvre, koji je 700 godina bio rezidencija francuskih kraljeva, do njihovog preseljenja u Versailles, a sada čuva najpoznatiju svjetsku kolekciju umjetničkih djela. Mona Lisa, Veronesa, Kanini svatovi, Zlatni salon Napoleona III (individualni razgled). Nakon razgleda ostavljamo vam vrijeme za individualni obilazak velikih i poznatih robnih kuća poput: Galerie Lafayette i Le Printemps… ili slobodno vrijeme za druge aktivnosti. Nakon razgledanja, navečer je moguć fakultativni zajednički odlazak na romantičnu vožnju brodom rijekom Senom s brojnim osvijetljenim mostovima i spomenicima koje ćete biti u prilici vidjeti iz potpuno drugačije perspektive. Noćenje u hotelu.

III DAN / 26. 10. 2019 / PARIZ – LOCCO

Nakon doručka, dan iskoristite za fakultativni obilazak veličanstvenog dvorca Versailles: individualna šetnja kraljevskim apartmanima, Dvoranom Ogledala, te vrtovima i perivojima Luja XIV “kralja Sunca”, a u poslijepodnevnim satima preporučujemo fakultativno šetnju Latinskom četvrti. U večernjim satima toplo preporučujemo fakultativni odlazak u jedan od nacionalnih restorana ili u Moulin Rouge, jedan od najpoznatijih svijetskih kabarea odakle potiče najpoznatiji francuski ples „Kan-kan“… ili Crasy Horse. Povratak u hotel i noćenje.

IV DAN / 27. 10. 2019 / PARIZ – DISNEYLAND

Nakon doručka preporučujemo fakultativni/individualni odlazak u zabavni park Disneyland udaljen 32 km od Pariza. Uronite u svijet bajke s mnogobrojnim atrakcijama, brojnim vožnjama, predstavama, paradama, prodavnicama, dvorcem, brodovima, jezerima i atraktivnom vegetacijom! Putnici koji ne žele ići u Disneyland, mogu iskoristiti cijeli dan u Parizu za individualne aktivnosti ili fakultativno odlazak na šetnju Montmartrom od 11 do 13 sati. Nakon predivnog dana, povratak u hotel i noćenje

V DAN / 28. 10. 2019 / PARIZ – ZAGREB – SARAJEVO

Nakon doručka odjava iz hotela te slobodno vrijeme do transfera na aerodrom – let za Sarajevo na liniji OU 471 u 12,30 sati. Slijetanje na aerodrom u Zagrebu u 14,20 sati. Nastavak leta za Sarajevo na liniji OU 342 u 21,10 sati. Dolazak u Sarajevo u 22 sati.

NAPOMENA

Ponuđeni smještajni kapaciteti u Relax Tours-ovim programima opisani su prema službenoj kategorizaciji dotične zemlje važećoj u trenutku izdavanja programa. Prehrana, komfor kao i druge usluge u ponudi hotela pod nadzorom su mjesnih turističkih uprava, a standardi smještaja i usluga su različiti od zemlje do zemlje i nisu usporedivi. Klijent ima mogućnost doplate za veću kategorizaciju hotela ukoliko ponuđenim hotelima nije zadovoljan.

Sve dodatne informacije možete pronaći na https://www.relaxtours.com/bs/jesenje-ture/pariz

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here