Počela jesenja akcija kredita u Sberbank BH

Ovoga puta u akcijskoj ponudi su gotovinski i zamjenski kredit po veoma atraktivnim kamatnim stopama, i dodatnim benefitima za klijente

172
Sberbank

„Jesen stiže, kamate su niže“ naziv je nove jesenje akcije kredita Sberbank BH. Ovoga puta u akcijskoj ponudi su gotovinski i zamjenski kredit po veoma atraktivnim kamatnim stopama, i dodatnim benefitima za klijente.

Finansijsko rješenje

„Jesen je onaj dio godine kada imamo veće finansijske troškove. Zbog toga našim klijentima nudimo pronalazak finansijskog rješenja koje će im pomoći da po povoljnijim uslovima dođu do gotovine koja će im olakšati svakodnevnicu“, kaže Emina Muharemović, direktorica Sektora za maloprodaju Sberbank BH, te dodaje kako je pored atraktivnih kamatnih stopa Banka osigurala brojne pogodnosti.

„Novina u ovoj akciji je ta što od sada klijenti policu osiguranja umjesto jednokratno mogu plaćati mjesečno, što će ih u finansijskom smislu dodatno rasteretiti“, dodaje Muharemović.

Rok otplate

Maksimalni iznos za gotovinske kredite je 50.000 KM, sa rokom otplate do 10 godina. Akcijski uslovi traju do kraja oktobra.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here