Molson Coors Bosna i Hercegovina ponovno potvrdio izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Certifikat predstavlja neovisno priznanje struke te se dodjeljuje organizacijama na temelju ocjene razvijenosti praksi upravljanja zaposlenicima

186
Molson

Molson Coors Bosna i Hercegovina i ove je godine dobitnik prestižnog certifikata Poslodavac Partner za kvalitetu upravljanja ljudskim resursima. Certifikat Poslodavac Partner projekt je firme SELECTIO s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja zaposlenicima u kojemu je dosad učestvovalo više od 100 organizacija.

Priznanje struke

Certifikat predstavlja neovisno priznanje struke te se dodjeljuje organizacijama na temelju ocjene razvijenosti praksi upravljanja zaposlenicima u pet glavnih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima. Kako bi zadovoljila standarde Certifikata, kompanija mora imati najmanje 75% ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 ocjenjivanih područja.

Kompanija Molson Coors BiH u postupku recertifikacije još je jednom potvrdila da ima izrazito kvalitetan i sveobuhvatan sistem upravljanja radnim učinkom zaposlenika čime im se kontinuirano pružaju prilike za razvoj i napredak. Svim zaposlenicima su dostupne i prilike za dodatno usavršavanje zahvaljujući transparentnom procesu usavršavanja i razvoja.

Molson Coors pokazuje da je kompanija kojoj je stalo do zadovoljstva zaposlenika i tako što zaposlenicima nudi različite oblike razvoja i usavršavanja, a zaposlenici imaju priliku učestvovati i u brojnim inicijativama kojima pružaju svoj doprinos zajednici.

Neki od društveno korisnih projekata u kojima su sudjelovali u proteklom periodu su čišćenje rijeke Bune, radionica solarnih panela od Jelen konzervi i kampanja pod nazivom „Proslavi odgovorno – ako misliš piti, vozač nemoj biti” s ciljem promicanja svijesti o tome kako je važno ne učestvovati u prometu pod utjecajem alkohola.

Željko Maslać, generalni direktor Molson Coorsa Bosne i Hercegovine, primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

“Iznimno smo ponosni na rezultate, posebno stoga što je MCBH-u ovo tek druga godina certifikacije. Naše tržište izuzetno je izazovno i kompleksno, stoga je ovaj certifikat potvrda kako smo uspjeli zadržati visok stupanj angažiranosti naših zaposlenika. Vjerujemo kako je to rezultat redizajna procesa privlačenja i selekcije, pružanja niza mogućnosti za usavršavanje i razvoj, kao i niza aktivnosti u području korporativne odgovornosti. Kroz suradnju s fakultetima u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci sve više smo prepoznati među mladima kao poželjan poslodavac i to je put kojim ćemo nastaviti u budućnosti kako bismo privukli i zadržali najbolje talente”, istaknuo je Željko Maslać, generalni direktor Molson Coorsa Bosne i Hercegovine.

Generalni pokrovitelj

Trenutno je 66 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni sedmičnik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here