Obavljeno izvlačenje dobitnika nagradne igre Intesa Sanpaolo Banke BiH “Sa Mastercardom na odmor iz snova!”

Uručene nagrade sretnim dobitnicima

79
Intesa

U Sarajevu je 6. 9. 2019. obavljeno izvlačenje dobitnika nagradne igre Intesa Sanpaolo Banke BiH pod nazivom “Sa Mastercard karticom na odmor iz snova!”

Nagradni vaučeri

Prvu nagradu- vaučer u vrijednosti od 4.000 KM dobila je Larisa Džumhur iz Zenice.

Tri druge nagrade u vrijednosti od po 2.000 KM dobili su: Vesna Klačar i Nedžad Alijagić iz Sarajeva, te Sandro Hammer iz Glamoča.

Sretnim dobitnicima uručeni su nagradni vaučeri, koje će moći iskoristiti u turističkoj agenciji Relaxtours i odabrati putovanje po vlastitoj želji u visini osvojene nagrade.

Pravo učešća u nagradnoj igri imala su sva fizička lica sa prebivalištem u Federaciji BiH, korisnici  Mastercard kartica  izdatih od Intesa Sanpaolo Banke, koji su u periodu od  1. 7. 2019. do 31. 8. 2019. napravili minimalno jednu transakciju  u vrijednosti od 50 KM i više na bankomatima i prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu.

Dodatna sigurnost

“Ova nagradna igra je, osim nagrađivanja naših vjernih klijenata, bila prilika da se promoviše  novi dizajn Mastercard kartice, nova funkcionalnost beskontaktnog plaćanja, te implementacija  3D Secure usluge koja klijentu  pruža dodatnu sigurnost prilikom internet kupovine.  Intesa Sanpaolo Banka konstantno radi na razvoju kartičnog poslovanja, prati i  implementira nova tehnološka dostignuća kako bi unaprijedila iskustvo plaćanja svojih klijenata”, istaknuto je prilikom uručenja nagrada.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here